Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Eski Fatih Belediye Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Suver’in Kızı Bilge Betül Suver ile Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Talip Temizel’in oğlu Emirhan Enes Temizel’in nikah şahitliğini yaptı.

 

Bilge Betül Suver’in gelinlik tercihi Alisse nuerA gelinlik oldu.

Bir çok ünlü isim tarafından tercih edilen Alisse nuerA, şimdi de Fatih Belediyesi Başkanı Hasan Suver’in kızının tercihi oldu. Şık görüntüsüyle akıllarda kalan Suver nikah cüzdanını cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın elinden aldı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Hasan Suver’in Kızı Bilge Betül Suver ile Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Talip Temizel’in oğlu Emirhan Enes Temizel’in nikahında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında şahitlik yapan diğer isimler ise, İstanbul valisi olan Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’dı. Bu mutlu gecede birçok isimde düğünde yerini almıştı. Beyazlar içerisinde olan Suver’in gelinliğinin kumaşının kabartmalarıyla ve kabarık bir modeli, gelinliği tek başına harika bir model haline getirmiştir. Bir taçla süslenmiş eşarbıyla gelinliği uyum içinde görünüyor.

Çift nikah defterlerini Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden teslim aldılar. Üç kız babası olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver’in kıydığı nikahta seçilen gelinlik göz kamaştırdı.  Markası Alisse nuerA olan bu gözalıcı gelinliği Suver de çok güzel taşıyordu.  İstanbul Yeşilköy’de gerçekleşen düğün Elite World Business adlı otelde gerçekleşti. Kızı Betül Suver’in ve Emirhan Enes Temizel’in nikahını kıyan Hasan Suver “Rabbim evlatlarımıza iki cihan saadeti versin.” dedi.  Hasan Suver 1979 yılından beri Fatih’te siyaset hayatını sürdürmektedir.  Oldukça keyifli süren dakikalar sonunda cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan otelden ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ali Aslanoğlu Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel çiftine mutluluklar diledi. Hepsi birbirinden ihtişamlı ve zarif olan gelinlik  modelleri aynı zamanda Oriental Fashion Show’da bir gelinlik defilesi eşliğinde sunuldu.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.