Her kadının kafasında bir yerlerde hayal ettiği gelinlik modeli vardır; fakat bu gelinlik modelini giymelerini engelleyen birçok unsur bulunmaktadır. Hayallerinizdeki gelinliği giymenize engel olan şey genellikle kilodur. Gelinlik arayışındayken, vücudunuzun şeklini ve kilonuzu da göz önüne alarak doğru kararlar vermeye özen göstermelisiniz. Kilolu gelinler büyük beden gelinlik seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler az; fakat üzerinde durulması gereken konulardır.

Gelinlik için alışverişe çıkmak oldukça stresli bir süreç olabilir. Fakat büyük beden gelinlik alışverişi daha da stresli ve zorlu bir süreçtir. Emin olabilirsiniz ki, kendinize uygun gelinliği bulacaksınız. Peki mükemmel büyük gelinlik modelini bulmanın anahtarı nedir? İşte balık etliler için gelinlik modelleri

büyük beden gelinlik

Büyük beden gelinlik seçimi için ilk olarak vücudunuzun şeklini öğrenin.

Eğer vücut tipinizi biliyorsanız doğru adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bu size nasıl bir model tercih etmeniz gerektiği konusunda ipuçları sunacaktır. Böylece kilolu bayanları zayıf gösteren gelinlik modelleri ile düğün gününüze merhaba diyebilirsiniz.

 

Kilolu gelinler ! Büyük gelinlik için beden numaralarını bir kenara bırakın.

Bedeniniz 40, 42, 44 beden gelinlik, 46 beden gelinlik gibi herhangi bir rakam olabilir; fakat kaç beden olduğunuza odaklanmayı bırakıp, genel görünüme ve uyuma önem vermelisiniz. Belinizi mi vurgulamanız gerekiyor, yoksa bacaklar mı ön planda olmalı, belki de omuzlarınız görülmeye değecek kadar güzel? Tüm bu sorulara cevap bulmalısınız. Gelinliğin güzelliğinden çok sizin vücut tipinize uyumu önemli; yoksa gelinliğin gölgesinde kalır, sizi en özel gününüzde hiç de kusursuz göstermeyen bir model giymiş olursunuz. İşte bu yüzden vücudunuza uyan ve onu daha güzel gösteren seçimler yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Diğer büyük beden gelinler size ilham kaynağı olsun!

Sizinle hemen hemen aynı beden ölçülerine sahip insanlara bakarak birkaç ipucu edinebilirsiniz. Kilolarımı nasıl kamufle edebilirim ve kilolular için gelinlik modelleri nedir diye soranları duyar gibiyim. Kalın bir kemer siz hareket ederken oluşan fazlalıkları gizlemeye yardımcı olabilir, A form gelinlik modeli, hem basenlerinizi örtbas edecektir hem de belinizi daha ince gösterecektir. Ayrıca sadece büyük beden gelinler değil, her bedenden gelinleA kesim gelinlik modellerine hayranlık duyuyor; çünkü çoğu vücut tipine çok yakışıyor.

Kilolu gelinlik modellerinde, saklanacak yerler yerine, vurgulanacak yerlere daha çok önem verin.

Bedeninizde herhangi bir yeri saklamak için uğraşmak yerine, vurgulamak istediğiniz bölgelerinizi düşünün. Her kadının vücudunda beğendiği bir yeri vardır. Bunlar omuzlar, sırt, boyun, bacaklar, dekolte bölgesi veya eller olabilir. Örneğin straplez yaka gelinlik modelleri omuzları ön plana çıkarırken, bu modeli ışıltılı büyük küpeler veya parlak bir gelin tacı ile tamamlayabilirsiniz. Eğer elma vücut tipine sahipseniz ve ince uzun bacaklarınız var ise mini gelinlik modellerine yönelerek dikkati bacaklarınıza çekebilirsiniz. İsterseniz de büyük beden gelinlik kiralama işlemi de çok işinize yarayacaktır.

büyük beden gelinlik

Kilolu bayanları zayıf gösteren gelinlik modelleri için doğru korse seçimi yapmalısınız.

İşte giydiğiniz büyük beden gelinlik modellerinde dikkat edilmesi gereken önemli bir detay! Birçok kadın bu konuya yeterince önem vermese de, aslında sizin rahatlığınız açısından oldukça önem arz eden bir durum. Zayıf görünmeliyim diye, düğün günü asla rahat edemeyeceğiniz bir korse içinde olmak sizi pişman edebilir.  Hayatınızın en özel günlerinden birinde giyeceğiniz bu özel parça için verdiğimiz ipuçlarını aklınızdan çıkarmayın.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.