Düğün sürecinin en eğlenceli ve en duygusal geçen sürecinden biri olan kına eğlencesi, Türk kültürünün vazgeçilmezlerinden biridir. Kız kıza eğlencenin farklı bir boyut kazandığı bu düğün öncesi eğlence, aynı zamanda duygusal açıdan özellikle gelin ve annesi için farklı bir önem kazanmaktadır. Kırmızıların ön planda olduğu kına geceniz için misafirlerinize nasıl  kına hediyeleri vereceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte geleneksel seçeneklerden modern kına hediyelik fikirlerine kadar, hızlıca karar verebileceğiniz kına hediyelikleri …

 Geleneksel kına gecesi hediyelikleri: Kına seti

Bir kınada ne hediye edilir diye soruyorsanız, en geleneksel hediyenin bir kına seti olduğunu söyleyebiliriz. Hediyelik kına paketleri geçmişten günümüze misafirlerinizin de kendilerine sonradan kına yakabilmesi için düşünülmüş bir hediye türüdür. Buna ek kınada dağıtılan hediyeler arasında kırmızı bir mendil veya şeker de bulunabilir. Bu tarz bir hediyenin genellikle tercih sebebi olmasındaki en büyük etken, geleneklerin devam ettirilmesi ve kına gecesine daha uygun olmasıdır.

 

Kokulu sabun ve tarçın çubukları

Kullanışlı armağanların yaygınlaşması ile sabunlar da kına hediyelikleri arasında yerini aldı. Yanına ekleyeceğiniz tarçın çubuklarıyla hem doğal hem de her misafirleriniz için kullanışlı bir armağan olacak bu kına hediyeliği, özelleştirilebilir seçeneklere sahiptir. Böylece sabununuzu dilediğiniz renk, şekil ve kokulardan dağıtmamanız için hiçbir neden yok!

 

Gelenekselden Moderne Kina Hediyelikleri Kina Hediyeleri Onerisi 3 - Gelenekselden Moderne Kına Hediyelikleri | Kına Hediyeleri Önerisi

Süslü gelinler için kına hediyeleri: Tarak, ayna ve tokalar

Her ne kadar bu seçeneğe kına gecesi hediyelikleri arasında çok nadir rastlansa da, son zamanların popülerleşen kına için hediyeliğidir. Kadınların davet edildiği bu eğlenceli geceye yine kadınların sıklıkla kullandığı bir kına hediyelik fikri harika olacaktır. Tıpkı geleneksel tarzda bir kına seti hazırlamış gibi toka, tarak ve aynadan modern bir hediye seti oluşturabilirsiniz.

Kına gecesi hediyelikleri : Parfüm

Kendinizi bir hediye ile bağdaştırmak istiyorsanız, sevdiğiniz bir kokunun kınanız için hediyelik olma fikrini düşünebilirsiniz. Bu aynı zamanda misafirlerinize sizi uzun bir süre hatırlatacak kına hatırası hediyelikleri arasındadır.

Kına eğlencenizi doyasıya yaşamak ve konuklarınıza bir hatıra kalması için kına hediyelikleri arayışındaysanız, muhtemelen aradığınız kına hediye fikrini buldunuz! Yaratıcı ve geleneksel hediye tarzından hangisini seçerseniz seçin, dağıtacağınız kına hediyeleri, eğlenceli kına gününüzün hatırlanması için dansın ve bol müziğin yanında sadece küçük detaylar olacaktır.

10 Aralık 22