Yoğun ve stresli geçen bir düğün sürecinden sonra kusursuz bir balayı planlamak, her çiftin hayallerinden biridir. Özellikle balayı yapmak için bulunduğu şehrin dışına çıkacak seyahat sever çiftler için, balayı planı organize etmek büyük bir hobi haline gelmektedir. Bu süreçte işinizi kolaylaştıracak ve yepyeni yerler keşfetmenize olanak tanıyacak balayı uygulamaları, mükemmel balayı tatiliniz için ilk adım olabilir. 

Balayı planlama süreciniz için ulaşım araştırması

İster uçakla seyahat edecek olun, ister otobüsle! Balayı tarihinizdeki biletlerin fiyatlarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz ucuzabilet.com ile, bir anda bütçenize uygun fiyatları aynı ekranda görmeniz mümkün! Ayrıca uçak biletleri için genel fiyatlandırma almak istiyorsanız, size önerimiz SkyScanner balayı uygulaması olacaktır. Böylece hem bütçenizi en doğru uçuş için kullanmış olacak, hem de hızlıca balayı planı için ilk adımı bitirmiş olacaksınız.

Gideceğiniz bölgedeki otelleri görmek için kullanabileceğiniz balayı uygulamaları

Gezgin bir çift olarak gittiğiniz şehirde doyasıya gezmek ya da vaktinizi otelinizde geçirmek isteyebilirsiniz. 5 yıldızlı balayı otellerinden, mutfaklı apartlara kadar her türlü konaklama seçeneğini bulacağınız etstur ve tatilsepeti balayı uygulamaları, yapmak istediğiniz tatil planına göre en uygun seçenekleri sizinle paylaşmaktadır.

Balayı planı yaparken, yapılacaklar listenizi de hazırlamanız gerekmektedir.

Tatil bölgenizin en popüler yerlerine gitmek, yerel yemeklerini denemek  veya oranın kültürünü öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Tüm bunları balayınıza sığdırmak için uzun ve detaylı bir yapılacaklar listesi oluşturabileceğiniz ToDoList uygulaması, size bunları sürekli hatırlatarak unutmanıza imkan vermeyecek.

Bütçenizi doğru planlayın

Farklı bir şehre gitmek ve kusursuz bir balayı planı yapmanın en önemli noktalarından biri bütçe planlaması yapmaktan geçer. Para Yönetimi uygulamasıyla, balayı planınıza ne kadar bütçe ayırdığınızı ve bu bütçenin ne kadarını hangi aktivitelere ayırdığınızı rahatlıkla planlayabilirsiniz. Böylece bunların takibini yapmak ve belki de daha yeni planlamalara yelken açmak için bütçenizi kontrol edebilirsiniz.

Balayı bölgenizi sizlere tanıtacak bir şehir rehberi

Balayı uygulamaları arasında, seyahatinize ortak olacak ve bulunduğunuz şehrin önemli bölgeleri hakkında bilgi edinmenizi sağlayacak olan World Traveller uygulaması, bulunduğunuz konumdaki çevre mekanları göstererek ve buralar hakkında bilgiler vererek, önceliklerinizi planlamanıza olanak sağlamaktadır. 

Balayı planı yapmadan önce iyi bir araştırma yapmalısınız

Dünyaca kullanılan TripAdvisor uygulamasının, resim, yorum ve birçok puanlama yöntemiyle sizlere sunduğu müşteri incelemeleri, seçeneklerinizi daraltmanıza imkan sağlamaktadır.

Harika bir balayı tatili yapmanın en önemli noktalarından biri kusursuz bir balayı planı yapmaktır. Sizlere sunduğumuz balayı uygulamaları ile, doyasıya eğleneceğiniz balayı tatilinizi kolay ve eksiksiz bir şekilde organize edebilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.