Otel Divane’de bu hafta da eğlenceli konuklar ve Fikri’nin kurnaz planları ortalığı şenlik alanına çeviriyor. Çiftimizin gelinlik tercihi tabi ki Alisse nuerA Gelinlik oluyor. Otel Divane’ye evinden kaçıp gelen aşık çiftimiz, ‘Divane Otel’in ilk düğün organizasyonuna da sebebiyet veriyor.

Alisse NuerA Gelinlik Çok Sevilen Kaçak Çiftin Tercihi Oluyor

Ailelerin ikna edilmesinin ardından, Divane oteli’nin çalışanları ve Ruhi Divane kolları düğün hazırlığı için sıvıyor. Düğün telaşı otel’de süredursun bu arada Fikri’de oteli satma planlarına bir yenisini ekliyor ve sahte amcaoğluyla bir plan yapıyor. Parayla tuttuğu bir adamı herkese hiç görüşmediğimiz amcaoğlu diye yutturan Fikri, Oteli satayım derken her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor. Tüm hazırlıkları titizlikle yapan oteldekiler, akşam düğünün ardından, gelinin altınlarının çalınmasıyla şok olurlar. Herkesin gözleri ister istemez Niyazi’ye kaysada bu kez suçlu Niyazi değildir. Aradıkları tüm cevapları ise Peri’nin film ödevi için çektiği kamera kayıtları otel sakinlerine verecektir.
Alisse nuerA gelinlik ünlü isimlerin de sıklıkla tercih ettiği bir gelinlik markasıdır. Aslı Hünel, Seyfi Dursunoğlu, Seda Canpolat, Gamze Balım, Nisa Aktaş gibi isimleri de giydiren Alisse nuerA‘nın yurtiçinde ve yurtdışında olmak üzere birçok şubesi bulunmaktadır. Alisse nuerA gelinlikleri birbirinden güzel seçeneklerle www.alissenuera.com adresimizde. Gelinlik modellerimizi görmek ve denemek için şubelerimizden randevu alabilirsiniz.
10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.