Düğünler, evliliği kutlamak için oldukça büyük törenlerdir. Böyle büyük törenler yerine daha sade ve basit kokteyl nikah seçeneği, pandemi esnasında da birçok çifte daha cazip gelmektedir. Misafir kapasitesi konusunda dezavantaja sahip olan bu kutlama türünün samimi tarzı ise büyük bir avantaj sağlamaktadır. İşte tarzınıza göre özelleştireceğiniz detaylarıyla nikah kokteyli hakkında her şey … 

 Nikah Kokteyli İçin Mekan Seçimi

İhtişamlı bir düğünden vazgeçip, samimi ve sade bir nikah kutlamasını deneyimlemek istiyorsanız, nikah sonrası kokteyl için mekan araştırmasına misafir sayınızı belirleyerek başlayabilirsiniz. Bu sayı sizin mekan seçeneklerinizi daha da azaltacaktır. Nikah kokteyl organizasyonu için bahçe veya çok beğendiğiniz manzaralı bir mekanın terasını tercih edebilir veya misafirleriniz için şık bir restoranda yemek organize edebilirsiniz. Seçeneklerinizi daraltmak için nikah sonrası kokteylinizin hangi konseptte olacağını ve hangi mevsimde olacağını göz önünde bulundurabilirsiniz.

Kokteyl Nikah Elbiseleri

Sade nikah kokteyli organizasyonunuz için nikah elbisenizi mi arıyorsunuz? Bir gelin olarak benzersiz görünmeyi isteyebilirsiniz. Kokteyl tarzı nikah için en çok tercih edilen gelinlik modelleri arasında saten, Helen veya mini tasarımlar bulunuyor. Bu tarz nikah elbiselerinin en sade tasarımlarını son yıllarda nikah kokteyllerinde sıklıkla görüyoruz.. Hayalinizdeki nikah elbisesini Alisse nuerA Nikah Elbiseleri Koleksiyonu’nda bulmaya hazır mısınız?

Nikah Kutlaması İçin Dekorasyon ve Yemek

İşte bir nikah kutlaması planlamanın en eğlenceli kısmına geldik! Az misafirle çok fazla detayı düşünebileceğiniz nikah kokteyliniz için konseptinize uygun dekoratif ürünleri seçebilirsiniz. Belki masa kartları, giriş için teşekkür tablosu, minimal dokunuşlar ve sade hediyeler… Günün her saati yapabileceğiniz bu kutlama için yemek seçenekleri de bir o kadar yaratıcı olabilir. Bir sabah kahvaltısı gibi pankek katlarından oluşan bir pasta, bir akşam partisi gibi yaratıcı kokteyl seçenekleri veya öğlen için güzel bir yemek menüsü… Salaş veya resmi olmak tamamen tarzınıza kalmış!

Kokteyl nikah kutlamaları, daha fazla samimi zamanı ve sevdiklerinizle eğlenceli bir kutlamayı beraberinde getirmektedir. Büyük ihtişamlı bir düğünden ziyade sade bir nikah kokteyli tercih etmek, az stresli harika bir gün yaratacaktır.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.