Düğün dekorunu oluşturan, düğünün en önemli ve lezzetli parçalarından biri olan düğün pastaları, artık sadece tat konusunda değil, model konusunda da birçok seçeneğe sahip! Günümüzde düğün pastası seçimi yaparken çiftler, düğün konseptlerini de ön planda tutarak pasta seçiyorlar. Pastanız ister sade bir kaplamayla, ister altın varaklarla, ister güllerle süslenmiş olsun, önemli olan düğün pastanızın düğün konseptinizi tamamlaması. İşte her düğün konseptine uygun düğün pasta modelleri …

 

Bohem düğünler için bohem düğün pastası

Can alıcı renklerin, sade dokularla bir arada kullanıldığı bohem düğün pasta modelleri, bahar aylarının popüler konsepti bohem tarza çok yakışıyor. Bazen üç boyutlu çiçek süslemelerinin pastaya hareket kattığı, bazen ise tropik baskıların adete bir tablodan çıkmış gibi göründüğü pastalar, görsel bir şölen yaratıyor. Plaj düğünlerine çok yakışan pembe ve turuncu çanak güller, bembeyaz bir pasta zeminiyle harika bir bohem etkisi yaratabilir. Son yılların trend düğün pasta modeli olan ince katmanlı ve kekin göründüğü pastalar, bohem düğünler için harika bir seçenek! Özellikle şeftali, pudra ve somon tonları pastada kullanıldığında bohem bir düğünü tamamlayacak harika renkler olmakta… Dış yüzeyi  kaplamasız olan ve ahududu, böğürtlen, Frenk üzümü gibi orman meyveleri ile süslenmiş zamansız düğün pastaları size, “bir pasta yemek için bu kadar güzel olabilir mi?” dedirtecek!

Vintage düğün pasta modelleri

Soğuk ve toprak tonları bir arada göreceğiniz vintage düğün konseptleri, bu tarzını düğün pastalarına da yansıtıyor. Birkaç kat pastaya kuru yaprak ve çiçeklerin eşlik ettiği vintage düğün pastası, serpilmiş toprak görünümlü katmanıyla tam olarak aradığınız yaratıcı görünüme ulaşıyor. Koyu tonlarda pastaların üzerine serpiştirilen pastel tonlu çiçekler de bir için harika pasta seçeneği olabilir.

Modern düğün pastası

Modern düğünlerin tabi ki sadelikten yana olduğunu söylemeliyiz! Günümüzde birçok çift düğünlerini sadeliğin en zarif haline büründüğü modern tarzda yapıyor. Bu da düğün pastalarının minimal görünümlerde olması için harika bir neden! Bembeyaz pastaların, kabartmalı dokularla tamamlandığı, ufak detayların yine sade pasta görünümüne eşlik ettiği, bazen ise sadece yeşil yaprakların bir pastayı nasıl kusursuz göstereceğine şahit olacağınız modeller, modern bir konseptin düğün pasta modelleri arasında!

Konsepte göre düğün pastaları: Geleneksel düğün pastaları

Çok katmanlı  ve devasa boyutlarıyla, büyük düğün törenlerinin en çok tercih edilen pasta türü, geleneksel pastalar…  Renkli şekerlemeler ve renkli çiçek detaylarının harika bir şölen yarattığı büyük düğün pastaları, artık daha modernleşmiş tarzlarda çiftlere sunuluyor. Katmanların minimal dokunuşlarla süslendiği, ama devasa havasından da ödün vermeyen bu pasta modeli, özellikle salon ve tarihi mekan düğünlerinin olmazsa olmazı!

Çiçeklerle ve mevsim meyveleriyle süslenmiş bohem pastalardan, zarifliğiyle büyüleneceğiniz sade pastalara kadar her konseptte düğün pasta modelleri, artık düğün konseptinize ayak uyduruyor. Bir misafir için lezzetli bir düğün pastasından öteye geçecek konsept pastalar, mükemmel bir düğünün gözdesi olabilir.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.