Düğününüzden önce tüm ayrıntıları planlamaya çalışırsınız. Konuk listeleri, oturma düzeni, salon, masa süslemeleri ve müzikler. Yaşamınızın bu en özel gününde müstakbel eşinizle birlikte dinlemekten zevk aldığınız, sizin için özel anlama sahip müzikler seçmeye çalışırsınız. Düğün giriş müzikleri, dans müzikleri listenizdeki kategoriler arasında yer alır. Düğün müziği seçimi yaparken bir araştırma yaptığınızda karşınıza birçok farklı seçenek çıkabilir. Bu seçimde önemli olan sizin ve eşinizin dinlemekten keyif aldığı ve belki de sizin için özel bir hatırayı canlandıracak seçimler yapabilmek. Düğünüzün ilk dakikalarında sizi bekleyen heyecanlı kalabalığın da merakla beklediği düğün giriş müzikleri başta olmak üzere nikah müziği ve diğer tüm temalara ait müzikler için özel bir liste hazırlamalısınız.

 

Düğünlerin En Heyecanlı Melodisi: Gelin Damat Giriş Müziği

Düğünüzün ilk anlarını da tanımlayan düğün giriş müzikleri farklı seçimlere sahip olabilir. Klasik giriş müzikleri ilginizi çekmiyor ve farklılık yaratmak istiyorsanız hareketli düğün giriş müzikleri için alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Salona girerken konukları da coşturacak ve düğününüzün heyecanını artıracak hareketli bir müzik özel bir tercih olabilir. Hareketli bir başlangıçla tüm gecenin aynı coşku ile geçmesini sağlayabilirsiniz. Tüm sevdiklerinizle bir arada eğlenmenin tadını ilk andan itibaren çıkartabilirsiniz. İşte size hareketli Türkçe ve yabancı müzikler için birkaç öneri:

  • Güliz Ayla – Olmazsan Olmaz
  • Buray – Mecnun
  • Mert Fırat ve Melisa Sözen – Aç Kapıyı Gir İçeri
  • U2 – Beautiful Day
  • Beyoncé JAY-Z – Crazy In Love
  • Stevie Wonder – Signed, Sealed, Delivered

Düğün giriş müziği tercihiniz bir anlamda gelin ve damat olarak sizi yansıtacak özel bir melodi olmalı. Düğün giriş müzikleri için listenizi hazırlarken sizin için özel bir günü ya da anı çağrıştıran bir seçim de yapabilirsiniz. Romantik ve duygusal bir anınızda fonda çalan bir melodi sizin düğün giriş müzikleri seçiminizde ilk tercihiniz olabilir. Böylece o unutulmaz anı düğününüzle birlikte ölümsüzleştirebilirsiniz.

Aşkınızı Anlatacak En İyi Düğün Giriş Müzikleri

Telaşınız arasında düğün giriş müzikleri için henüz bir tercih yapmadıysanız, eşinizle birlikte en popüler listeleri dinleyerek tercih yapabilirsiniz. Türkçe düğün giriş müzikleri için özel bir liste hazırlayıp, düğününüzün başlangıcını hayal edebilir ve uygun bir kararı birlikte verebilirsiniz. Türkçe sözlerin size çağrıştıracağı özel anlar, sizi anlatacağı eşsiz ifadeler düğün giriş müzikleri tercihinizde önemli bir rol oynayabilir.

Eğer tercihiniz Türkçe müzikten yana olmayacaksa yabancı salon giriş müzikleri için klasikleşmiş listeleri inceleyebilirsiniz. Kulağınıza en hoş gelen, salona girişinizde aranızdaki uyumu aktaran özel seçimler düğününüze muhteşem bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Sözleriyle de romantik duygularınızı aktaran yabancı sözlü düğün giriş müzikleri yıllarca aklınızda kalacak özelliklere sahip olmalı. Belki de bundan sonra sizin şarkınız olacak bu özel melodi, salona girdiğiniz andaki heyecanınızı konuklarınızla da paylaşmanızı sağlamalı. İşte size birkaç klasik müzik önerisi:

  • Frank Sinatra – Love and Marriage
  • Frank Sinatra- My Way of Love
  • Ben E. King – Stand by Me
  • Edward Elgar – Salut d’amour, Op. 12
  • Strauss – The Emperor’s Waltz
  • Frankie Valli – Can’t Take My Eyes off You

Düğünüzün Her Anını Ölümsüz Kılabilirsiniz

Düğününüzle ilgili önemli detaylardan biri olan düğün giriş müzikleri hazırlayacağınız listeye göre sizin ve eşinizin karakterini yansıtan bir müzik listesinin ilk sırasında yer alabilir. Bu listede düğününüzdeki her bir özel sahne için tematik müzikler seçebilirsiniz. Nikah giriş müzikleri, ilk dansınız, düğün pastanızın gelişi, aileniz ve arkadaşlarınızla sahnede buluşma anlarınız için farklı seçimler yapabilirsiniz. Böylece düğününüzün her anı ölümsüzleşirken, bütün gece tüm sevdiklerinizle birlikte eğlenceli dakikalar da yaşarsınız. Düğününüzün farklı sahneleri için şu önerileri de değerlendirebilirsiniz:

  • Kenan Doğulu – Gelinim
  • Hüsnü Arkan – Şimdi Gel de Aşka İnanma
  • Oya Bora – Sevme Zamanı
  • Robbie Williams – She’s The One
  • Enya – Only Time
  • John Legend – You & I

Düğününüze ait görüntüleri daha sonra izlediğinizde dinlemekten tekrar tekrar keyif alacağınız özel müziklerden oluşan bir liste hazırlamalısınız. Düğün giriş müzikleri ile başlayan gecenizdeki her bir detay fonda özel bir müzikle ölümsüzleştirilmeli. Yıllar sonra bile sizin için özelliğini ve güzelliğini koruyacak bu melodiler, sevginizin de sembolü olmalı.

Romantik Bir Gelinlik ve Özel Müzikler ile Eşsiz Bir Gece

Müzikler, dans, süslemeler ve muhteşem gelinliğinizle siz, düğün gecenizin en unutulmaz sahnelerinde yer almalısınız. Her ayrıntısı ile bir masalı canlandıracak düğününüzde gelinliğinizle göz kamaştırabilirsiniz. Sizin özelliklerinize, beklentilerinize ve isteklerinize göre özel tasarlanmış bir gelinlik modeli tercih etmek istiyorsanız Alisse nuerA gelinlik modellerini mutlaka incelemelisiniz. Özel olarak seçilmiş düğün giriş müzikleri eşliğinde yine özel tasarımı ile göz kamaştıran gelinliğinizle yeni yaşamınıza ilk adımlarınızı atabilirsiniz.

10 Aralık 22