26 Ocak 2020 Pazar günü, Pullman İstanbul Hotel’in ev sahipliği yaptığı, Luxury Wedding Fest organizasyonunda Alisse nuerA 2020 gelinlik defilesi de yer aldı. 2020’nin en iddialı ve romantik tasarımlarının boy gösterdiği podyumda, Azeri model Günay Musayeva da Alisse nuerA 2020 koleksiyonundan iddialı bir gelinliği taşıdı.

Gelinlik Defilesi

Sunday January 26, 2020, Alisse nuerA 2020 wedding dress fashion show was also held at the Luxury Wedding Fest event hosted by Pullman Istanbul hotel. On the catwalk, where the most ambitious and romantic designs of 2020 appeared, Azerbaijani model Gunay Musayeva also carried an ambitious wedding dress from the Alisse nuerA 2020 collection.

Gelinlik Defilesi

Romantik detaylardan çarpıcı görünümlere kadar her gelin tarzına hitap eden özel tasarımlar, düğünlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu yılın en trend ayrıntılarını içeren ve her vücut tipine uygun gelinlik modelleriyle dolu koleksiyonlarımıza göz atmak ve özel tasarım modellerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için sizleri Alisse nuerA mağazalarına davet ediyoruz.

 

Special designs that appeal to every bride style, from romantic details to stunning looks, continue to be the favorite of weddings. We invite you to Alisse nuerA stores to browse our collections, which contain the most trending details of this year and are filled with wedding dresses for every body type, and to get more detailed information about our Custom Design models.