Dünyanın en büyük online perakende şirketi Amazon.com üzerinde büyük bir başarı elde eden Girişimci Gökhan Göksel, geçtiğimiz hafta Dijital Pazarlama Uzmanı Sona Göksel ile dünya evine girdi. 0’dan 50 Milyona Amazon başarısı ile adını duyuran Gökhan Göksel’in güzeller güzeli eşi Sona Göksel, gelinlik tercihini Alisse nuerA Haute Couture’den yana yaptı.

 

gökhan göksel sona göksel düğün

Gökhan Göksel ve Sona Göksel Evlendi

Göksel Global Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Göksel ve değerli eşi Sona Göksel sade ve şık bir törenle evliliğe adım attı. 3 farklı gelinlik modeli giyen Sona Göksel, Helenistik tarzda tercih ettiği tasarımlarla konseptteki çizgisini bozmadı. Derin v yakası ile göz alıcı bir görünüm sunan giydiği ilk özel tasarıma, aşağıdan topladığı saçları ve doğal makyajı eşlik etti.

sona göksel alisse nuera

Spagetti askılı kalp yaka gelinlik modeli ise tercih ettiği 2.nci Alisse nuerA tasarımı oldu. Gelinliğin belindeki drape detayları gelin hanımın belindeki inceliği vurgularken, kuyruklu uçuş uçuş şifon eteği de yaz aylarının ılık esintisine uyum gösteriyordu. Bu tasarımı arkaya taranmış düz saçlarla tamamlayan Sona Göksel, tenine yakışır doğal makyajıyla da oldukça güzel görünüyordu. 

sona göksel alisse nuera

Göksel Global Yönetim Kurulu Başkanı ve Gökhan Göksel Akademi Kurucu Üyesi Gökhan Göksel ve Dijital Pazarlama Uzmanı Değerli Gelinimiz Sona Göksel’e Alisse nuerA Haute Couture olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.