Bu yıl 31’inci kez düzenlenen best model of turkey 2018 yarışması 16 Ekim’de görkemli bir final ile birincilerini belirledi. Kadın finalistler, Alisse nuerA gelinlikleriyle göz kamaştırırken, yarışmanın ev sahipliğini Artı Sahne Mecidiyeköy yaptı.

Alisse nuerA best model of turkey 2018 ‘de

Koreografisini Tamer Kunter’in oluşturduğu yarışmada, finalistlerden Yeliz Barman, Türkan Geyik, Damla Menguş, Melissa Aslan, İpek Şentürk Alisse nuerA tasarımı gelinlik giydi.

alisse nuera gelinlik defilesi

Alisse nuerA yönetim kurulu üyesi Alper Hasan Aslanoğlu, her Best Model Of Turkey yarışmasında duygulandığını belirterek“ 2009 Best Model yarışmasında 3.üncü olarak büyük bir mutluluk yaşadım, şimdi yeni modellerimizin heyecanlarına ortak oluyorum, hepsine mutluluk ve başarı dolu yarınlar diliyorum.” dedi. Alper Hasan Aslanoğlu’nun da aralarında bulunduğu, Almila Özerman, Muammer Kapucuoğlu, Aslıhan Karalar, Ela Yörüklü ve bir çok ünlü isim yarışmaya jüri üyeliği yaptı. Ela Yörüklü, Alisse nuerA imzalı giydiği Bordo mini abiyesiyle dikkat çekti. Bu muhteşem best model of turkey gecesinde izleyenlerin beğenisine sunulan Alisse nuerA gelinlikleri herkesin beğenisini aldı.

Hepsi birbirinden heyecanlı olan yarışmacılar streslerini best model of turkey 2018 podyumunda attılar.

Alisse nuerA tasarımlarına sahip gelinlik ve abiyeler ünlülerin de tercihleri arasında.

alisse nuera gelinlik defilesi

 

 

 

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.