Ak parti Fatih İlçe başkanı Sayın Orhan Narin’in oğlu İbrahim Kerim Narin ile güzel gelinimiz Merve Tanrıöğen 27 Aralık 2021 tarihinde dünya evine girdiler. Bu özel gecede Merve Tanrıöğen gelinlik seçimi Alisse nuerA oldu.

 İbrahim Kerim Narin ve Merve Tanrıöğen Evlendi.

İbrahim Kerim Narin ve Merve Tanrıöğen ‘in düğün törenine cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı. Ak parti Fatih twitter hesabı bu özel günü twitter hesabından “İlçe Başkanımız Sn. Orhan Narin’in oğlu İbrahim ve Merve’nin nikah törenine Genel Başkan Yardımcımız Sn. @BY , Bakanlarımız Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe Bşk. Belediye Bşk. ve 3 kademe teşkilatımız katılım sağladı. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” şeklinde paylaştı.  Güzel gelinimiz Merve Tanrıöğen pelerinli olarak tercih ettiği gelinliği için bol işlemelere sahip bir kumaş kullanıldı. Hakim yaka modeline sahip olan bu özel tasarım, kalem etek formunda hazırlandı.

Ak parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin ise oğlunun düğünü için “Oğlum İbrahim’in nikahına katılarak mutluluğumuza ortak olan Genel Başkan Yrd. Binali Yıldırım , Bakanımız Nureddin Nebati , Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İlçe Bşk., Belediye Bşk., 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz akrabalarımız ve dostlarımıza teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu. Çiftin nikahını ise, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan kıydı. Merve Tanrıöğen gelinlik seçiminde bizi tercih ettiği için teşekkür eder, mutlu çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.