mustafa şentopun oğlu evlendi

İstanbul Müftüsü Sn.Safi Arpaguş / AKP Genel Başkanvekili Sn. Binali Yıldırım / Anayasa Mahkemesi Başkanı Sn.Zühtü Arslan / Eski Meclis Başkanı Sn.Bülent Arınç / İş insanı Sn. Necmettin Bilal Erdoğan / Sn. Ayşegül Akbulut Şentop / Sn. Mehmet Selahaddin Şentop / TBMM Başkanı Sn. Mustafa Şentop / Sn. Sabriye Şentop / Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sn.Sahiba Gafarova / KKTC Meclis Başkanı Sn. Zorlu Töre / Pakistan Senatosu Başkanı Sn. Muhammed Sadık Sanjrani

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sn. Mustafa Şentop’un oğlu Sn. Mehmet Selahaddin Şentop ve  Sn. Ayşegül Akbulut 21 Ağustos Pazar günü Beykoz Mecidiye Kasrı’nda gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi.

aysegul akbulut alisse nuera

İstanbul Müftüsü Sn.Safi Arpaguş / Sn. Ayşegül Akbulut Şentop / Sn. Mehmet Selahaddin Şentop / Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sn. Sahiba Gafarova

Sn. Mehmet Selahaddin Şentop ve  Sn. Ayşegül Akbulut Evlendi.

Tören Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’ın genç çifte tebrik mektubunun okunması ile başlandı.

aysegul akbulut sentop alisse nuera

Sn. Ayşegül Akbulut Şentop / Sn. Mehmet Selahaddin Şentop / Alisse nuerA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Aslanoğlu

Çok sayıda milletvekili ve siyasetçinin yer aldığı nikah töreninde, çiftin nikah akdini İstanbul Müftüsü Sn. Safi Arpaguş gerçekleştirdi. Çiftin nikah şahitleri arasında, TBMM üyesi Sn. Binali Yıldırım ve iş insanı Sn. Necmettin Bilal Erdoğan da vardı.Törene Cumhurbaşkanı yardımcısı  Sn. Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Sn. Dr. Fahrettin Koca, TBMM üyesi Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve çok sayıda milletvekili ile siyasetçi katıldı.

TBMM Başkanı Oğlu Evlendi

TBMM Başkanı Sn. Mustafa Şentop / Alisse nuerA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Aslanoğlu

Ayşegül Akbulut Şentop’un Gelinlik Seçimi Alisse nuerA!

Sn. Ayşegül Akbulut nikah töreninde Alisse nuerA imzalı gelinlik giydi. Akbulut, uzun kuyruklu, dantelli ve yoğun işlemeli ışıltılı tasarım ile düğüne giriş yaptı. Sn. Mehmet Selahaddin Şentop ve Sn. Ayşegül Akbulut evliliğe ilk adımı, Akbulut’un memleketi Denizli’de Ağustos ayının 2. haftasında gerçekleştirdikleri düğün ile atmışlardı. Düğüne, Ak Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Zolan, çok sayıda milletvekili, TBMM üyeleri katılmıştı. Akbulut’un gelinlik tercihi hem düğününde hem de nikah töreninde Alisse nuerA’dan yana oldu. Sn. Alper Aslanoğlu Alisse nuerA firma sahibi törene davetli olarak katıldı. Damat beyin tercihi YSF’den yana oldu. YSF firma sahibi Sn. Özden Bilirdönmez ve Tuğrul Kuyumculuk firma sahibi Tuğrul Dirier de davetliler arasındaydı.

TBMM Başkanı Oğlu Evlendi

İş insanı Sn. Necmettin Bilal Erdoğan / Alisse nuerA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Aslanoğlu

Alisse nuerA Haute Couture ailesi olarak gelinlik seçimini Alisse nuerA’dan yana yapan Ayşegül Akbulut’a teşekkür eder, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

TBMM Başkanı Oğlu Evlendi

Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca / Alisse nuerA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Aslanoğlu
ünlülrin gelinlikleri

Ayşegül Akbulut Şentop’un Gelinlik Seçimi Alisse nuerA!
ünlülrin gelinlikleri

FAGİDER Başkanı Sn. Özden BİLİRDÖNMEZ / Ak Parti Grup Başkan Vekili Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu / FAGİDER Başkan Vekili Sn. Tuğrul DİRİER / FAGİDER Başkan Yardımcısı Sn. Alper ASLANOĞLU
ünlülrin gelinlikleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’un Oğlu Evlendi!
10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.