Birkaç yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Merve Okhız ve Altuğ Özeren çifti, geçtiğimiz günlerde şık ve eğlenceli bir düğün ile dünya evine girdiler. Youtube’da genç yaşlı demeden her kesime yararı olacak kişisel gelişim ve psikoloji konularında videolar çekmekle beraber, kendi hayatında da kesitler paylaşan Merve Okhız gelinlik alışverişini Alisse nuerA’dan yaptı.

Merve Okhız gelinlik seçimini Alisse nuerA’dan yana kullandı.

Uzun yıllardır İngiltere Liverpool’da yaşayan ve eğitimini de orada tamamlayan Merve Okhız, Altuğ Özeren ile hayatlarını birleştirdi. Geçtiğimiz aylarda söz ve nişanını bir arada yapan Okhız, bunu Youtube takipçileri ile de paylaşmayı ihmal etmedi. İngiltere’den düğün alışverişini yapmak için İstanbul’a gelip; söz, nişan, dış çekim ve düğün için özel tasarım kıyafetlerini Alisse nuerA’da diktiren güzel gelinin, bu sürecini Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Nişan ve söz merasimi için kadife kumaştan dikilmiş, kayık yaka ve belinde ışıltılı aksesuarı bulunan bir abiye tercih etti. Merve Okhız, bu şık abiyesini inci kolye ve taşlı küpelerle kombinlemeyi seçti. Yaklaşan düğünü için dış çekim yaptırmayı da ihmal etmeyen Merve Okhız ve Altuğ Özeren çifti, fotoğraf çekimlerinde, Alisse nuerA koleksiyonlarının da gelinlik videolarını çeken Yuşa İpek ile çalışmayı tercih ettiler. Deniz manzaralı ve doğa ile iç içe olan dış çekim mekanında giyeceği gelinliğini Alisse nuerA’dan yana kullandı. Okhız, straplez yaka ve üst bedeni işlemelerle harmanlanmış, eteğinde derin yırtmacı bulunan şifon bir model tercih etti. Altuğ Özeren ise beyaz gömlek ve bej pantolonu ile bu gelinliği tamamladı. 

Geçtiğimiz günlerde West Garden’da gerçekleşen bu güzel düğüne Alisse nuerA yönetim kurulu başkanı Ali Aslanoğlu’da, eşi Ahu Aslanoğlu ile birlikte katıldı. Merve Okhız’ın balık eteğe sahip komple dantel işli gelinliğinin tasarımcısı yine Alisse nuerA oldu. Instagram hesabında Merve Okhız gelinlik modelini paylaşarak  “Bu gelinliğim için @alissenuera ya çok teşekkür ederim!! Bayıldımm“ mesajıyla ’ya teşekkürlerini iletti. Portatif kolları sayesinde gün içerisinde iki farklı görünüm elde edebileceğiniz bu gelinlik modeline, Alisse nuerA mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Alisse nuerA Ailesi olarak, öncelikle tüm abiye ve gelinlik sürecinde Alisse nuerA’yı tercih eden Merve Okhız ‘a teşekkür eder, Merve Okhız ve Altuğ Özeren çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.