Düğün için bir organizasyon firması ile çalışmak demek, çiftin mükemmel olmasını istediği düğünleri için rahat bir nefes almaları demektir. Neden mi ?

Düğün içinde birçok faktörü barındıran karmaşık bir organizasyondur. Gelin ve damat adayının çoğunlukla ilk kez gerçekleştirecekleri düğünleri için her şeyi en ayrıntısına kadar planlamaları zordur. Kendi işlerinden yeterince zaman bulamamaları, nereleri aramaları gerektiğini bilmemeleri ve tanıdıklarının olmaması, tek tek alınan fiyatların bütçelerini zorlaması, düğün sırasında bir sorunla karşılaştıklarında kendilerinin ilgilenmek zorunda kalması gibi sebepler, çifti bir organizasyon firmasıyla çalışmaya yönlendirir; çünkü her gelin ve damat adayı düğünlerinin en az stresle kusursuz geçmesini ister.

Organizasyon firmaları daha tecrübelidir

Organizasyon firmaları bir düğünün eksiksiz gerçekleşmesi için nelerin gerekli olduğunu bilmektedirler; çünkü daha önce çok sayıda düğün organize etmişlerdir. Size kendilerinin yapacaklarının listesini verirler, siz de o listeye eklemek istedikleriniz detayları ekler, böylece hayal ettiğiniz bir düğünle hem kendinizi hem de davetlilerinizi çok memnun etmiş olursunuz. Düğün organizasyon firmasının hangi gereksinimleri karşılayacağını hangilerini karşılamayacağını öğrenmek için listeyi kontrol etmek yanlış anlaşılmaları önlemek ve işlerin eksiksiz yürümesini sağlamak için gereklidir. Düğün için bir organizasyon firması ile çalışmak bu açıdan oldukça önemli bir avantaj sağlar.

Nasıl bir düğün istediğinize karar verin

Burada önemli olan nokta yaratmak istediğiniz konsepti, davetli sayınızı, bütçenizi belirleyip, organizasyon şirketinden beklentilerinizi paylaşmaktır. Nasıl bir düğün istiyorsunuz düşünün. Bir kır düğünü mü, yoksa gösterişli bir otel düğünü mü? Ne istediğinizi bilir ve firmayla sürekli irtibat halinde olursanız her şey sorunsuz ilerleyecek, firma düğünün muazzam geçmesi için planlı şekilde çalışacaktır. Bu aşamada gelinlik modelinizin tarzını da göz önünde bulundurmayı unutmayın

Organizasyon firmaları daha ekonomiktir

Düğün için bir organizasyon firması ile çalışmak yerine, Düğününüzü kendiniz planladığınız zaman her bir önemli detay için başka başka isimlerle irtibat halinde olup, onlardan bireysel olarak fiyat talep edeceksiniz. Hem çok uğraşmış olacak hem de bu bireysel fiyatların toplamı bütçenizi zorlayacaktır. Halbuki organizasyon firmalarının düzenli olarak birlikte çalıştıkları iş arkadaşları, organizasyon firmasına büyük indirim uygulamaktadır. Firma da bir düğün organizasyonunda gerekli olan parçaları birlikte çalıştığı iş arkadaşları ile anlaşarak birleştirecek, size bütün olarak sunacaktır. Peki organizasyon firması düğün için hangi kişi ve gruplarla anlaşır, düğün için gerekli hangi ürünleri hazırlar ve temin eder?

Organizasyon firmaları düğünde ne yapar?

Konseptinize göre mekanın dekorasyonunu, masa, sandalye, gelin yolu gibi süslemeler, ses ve ışık sisteminin kurulumu, orkestra veya dj, karşılama hostesleri,  catering hizmetleri, fotoğraf ve video çekimi, sahne platformunun kurulumu, davetlilerin ulaşım ve konaklama hizmetleri, düğün davetiyesi ve nikah şekeri, görsel showlar, dansçı veya sanatçı, düğün pastası vb gibi birçok hizmetle bütçe planlaması doğrultusunda ilgileneceklerdir. Düğün organizasyonu yapmanın birde online tarafını keşfedin.

10 Aralık 22