En özel gününüz için hayallerinizin mekanını arıyorsanız, size, hem muhteşem bir manzara oluşturacak hem de düğün fotoğraflarınızda büyüleyici bir etki bırakacak ormanları önerebiliriz.  Mütevazi düğün tarzının popülerleşmesi ile, doğa ile iç içe olan açık hava düğünleri artış gösterdi. Açık hava düğünlerinin ise son yıllarda en trend mekanı ormanlar! Cıvıl cıvıl kuş seslerinin düğününüze eşlik edeceği orman düğünü  organizasyonu, kısıtlı sayıda mekan seçeneğine sahip olsa da,  görkemli bir orman düğün yapmak sizin için eşsiz bir deneyim olacak.

Mekan Seçimi: Orman düğünü nasıl planlanır?

Dünyada ve Türkiye’de pek çok üne sahip ormanların düğün gününüze ev sahipliği yapması tıpkı masallardaki gibi bir deneyim! Rengarenk çiçeklerin ve devasa ağaçların size eşlik edeceği bu düğün için mekan seçimi yaparken, konseptinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Birçok düğün davet salonu, düğününüzde orman için size kendi konseptlerini sunacaklardır. Ormanda olacak bir düğün için rustik, bohem veya vintage konseptler en popülerler arasındadır. Türkiye’de orman düğünü için en çok tercih edilen Aydos ormanı, sizin için güzel bir seçenek olabilir.

Orman düğünü için gelinlik modelleri

Elbette ormanda düğün yapmak için doğru mevsimi seçmek ve bu mevsime göre gelinlik giymek sizin için bir hayli önemli olacaktır. Kış mevsiminin keskin soğuğunda, bu mekanda bir düğün yapmak oldukça zorlu görünebilir. Yaz ve bahar ayları için ideal bir seçenek olan orman düğünleri, bohem ve vintage tarzda gelinlikler için biçilmiş kaftan! Helen etekler, fırfırlı detaylar, katmanlı kumaşlar ve balon kollar orman düğününüz için mükemmel seçenekler… Gelinlik trendlerine ayak uydurmak istiyorsanız, yırtmaçlı ve ip askılı tasarımları da göz önünde bulundurabilirsiniz. İşte orman düğününüz için Alisse nuerA koleksiyonlarından size özel seçtiğimiz gelinlik modelleri…

Ormanda düğün yapmak: Aksesuar seçimi

Bir ormanda yürümek gelin için bir hayli meşakkatli görünebilir. Bu noktada doğru gelin ayakkabısı seçimi yapmalısınız. Dolgu topuklar, kısa kalın topuklu modeller veya rahatına düşkün gelin adayları için gelin babetleri! Üstelik son zamanların en trend gelin kovboy çizmeleri de yaratıcı ruhlu gelin adaylarının orman düğününe harika uyum sağlayacak. Gelin buketiniz için ise; tropik bitkiler ve devasa yapraklar seçmek, orman düğünü planı yaparken mekana son derece uyum sağlamanız açısından önemlidir.

Bir orman düğünü planı yaparken, kendinizi muhteşem manzarayı ve yemyeşil atmosferi hayal ederken bulabilirsiniz. Düğün fotoğraflarınızdan, düğün motivasyonunuza kadar her açıdan size olumlu etkileri olacak ormanın, düğününüzü büyüleyici kılmasına izin verin. Ormanda düğün yapmak isteyen bir çift olarak bu samimi ve mütevazi kutlamayı en iyi şekilde organize etmek sizin elinizde!

10 Aralık 22