Açık hava düğünleri, gelinliğinizin daha salaş bir hal aldığı ve düğününüzün doğa sesleriyle bütünleştiği harika bir seçenektir. En güzel düğün konseptlerine en iyi şekilde ayak uydurması da, açık alan düğünlerini daha çok tercih sebebi yapmaktadır.  Düğün planlamasına devam eden bir gelin olarak, açık hava düğün salonunuzu bulduğunuza göre, sıra açık hava düğünü için gelinlik modelleri incelemekte! İşte Alisse nuerA’nın , açık hava düğünü gelinlikleri …

 

Helen açık hava düğünü için gelinlik modeli

Doğanın yansımasını hissedeceğiniz bu açık hava için gelinlik modeli, iddialı gelin adayları için derin v yaka tasarımına sahip! Portatif omuz aksesuarlarını düğününüzün her anında çıkarabileceğiniz bu model, transparan bir bedene ve uçuş uçuş helen bir eteğe sahiptir. Plaj düğünü , orman düğünü veya bahçe düğünü gibi açık hava mekanlarına ise çok yakışacak.

Portatif etekli açık hava gelinliği

Kokteyl tarzı veya açık hava nikah mekanları için alternatif bir seçenek olan bu modelde romantizmi doruklarınıza kadar hissedeceksiniz. Puantiyeli tül ve kristal işlemeleri tek bedende bulacağınız bu tasarım ile açık hava düğününüze hem mini hem uzun yırtmaçlı bir etek ile devam edebilirsiniz. Böylece tarzınızı tamamlayacağınız kovboy çizmeleriniz eteğinizin altından harika görünecektir.

Açık hava düğünü için şık ve vintage: Balon kollu modeller

Düğünler açık havada olunca, balon kol trendinin de en çok yakıştığı mekan kaçınılmaz açık alan düğün salonu oluyor. Bedeninde puantiyeli tül ve işli dantel kullanılan bu vintage tasarım, yine portatif boyun aksesuarıyla tamamlanmıştır. Bohem tarzdan da esintileri bir arada göreceğiniz bu model, tüm vücut tiplerine uyum sağlamaktadır

Açık hava düğünü için gelinlik modelleri: Transparan ve düşük omuz

Minimal tasarımlardan hoşlanan ve açık hava düğünü yapacak gelin adayları için harikulade bir seçenek olan bu helen model, transparan bedeniyle feminen bir görünüm yakalıyor. Sizde açık hava düğününüzde masal gibi bir görünüme kavuşmak için bu modeli seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Özellikle havuz başında bir düğüne!

Açık hava düğünü için iddialı gelinlik modeli

Derin v yakasının cesur tarzınızı tamamladığı bu helen gelinlik modeli, özel beden dizaynına sahiptir. Simli tül ve drapelerin sıklıkla kullanıldığı model, organze kumaşa da farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

uçuş uçuş şifonlardan, zahmetsiz pilisoley detaylarına kadar, açık hava düğünlerine eşlik edecek onlarca çeşit gelinlik modeli bulabilirsiniz. Açık hava düğünü için gelinlik modelleri seçeneklerimizi daha yakından keşfetmek için size en yakın mağazamızdan randevunuzu oluşturabilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.