Yaz; düğün planlayan çiftlerin en çok tercih ettiği mevsimlerden biridir. Büyüleyici atmosferi, sıcak havası ve birçok farklı seçeneğe imkan tanıyan koşullarıyla, yaz düğünü yapmak artık her çifte daha da cazip gelmektedir. Yaz düğünü için gelinlik modelleri arasından seçiminizi yaptığınıza göre, şimdi geriye sadece yaz düğün saç modellerini araştırmanız kaldı. Yazın, doğayla iç içe havasından esinleneceğiniz, güneş ışınlarının ve denizin yumuşak atmosferinden ilham alacağınız, yaz düğünü saç modelleri, hem gelinliğinizin tasarımına uyacak hem de tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak.

 

Zarif Chignons”, yaz düğünü için saç modelleri arasında!

Ensenizin hemen üzerinde biten ve pürüzsüz görünümü ile gelinliğinizin zarafetine ayak uyduran bu saç modeli, duvak ve gelin tacınız ile harikulade duracak. Yaz düğünlerinin en klasik ve ideal saç stilleri arasında olan ve gün boyunca rahat hareket etmenizi sağlayacak chignons düğün saçı, ıslak saç görünümüyle mükemmel uyum sağlamaktadır. Sırt dekolteli gelinlik modellerine çok yakışacağı gibi, yarım balık model gelinliklerde de çok zarif duracaktır.

 

Bohem ve uçuş uçuş yaz düğünleri için örgü gelin saçları…

Bohem düğünlerin salaş tarzına yakışacak doğal örgülerden, plaj düğünlerinin rüzgarlı havasına ayak uyduracak balık sırtı örgülere kadar, örgülü gelin saçı modelleri, yaz için düğün saçları arasında vazgeçilmez bir seçenek! A kesim ve helen model gelinliklerinizde çok yakışacağı gibi; gün boyu şık duran ve kolay toparlanabilen bu saçla rahat rahat dans edebilirsiniz. Açık hava düğünlerinizde kullanabilir ve aynı zamanda yaz düğünü dış çekimleriniz için de bu saç modelini tercih edebilirsiniz.

 

Yaz düğün saç modelleri arasında romantik bir etki: Zarif dalgalar

Bukle ve gösterişli dalgalarla hacimlendirilmiş saç modelleri, her ne kadar tüm mevsimlere hitap etse de, özellikle yaz düğünleri için mükemmel bir seçim olabilir. Çiçekli gelin tacı veya doğadan esinlenilmiş saç tokalarıyla kusursuz bir görünüm sergileyecek olan dağınık dalgalı saç stiliniz, aynı zamanda gelinliğinize, modeli ne olursa olsun çok yakışacak!

 

At kuyruğu, rahat ve bir o kadar da şık yaz düğünü saç modelleri listesinde!

Oldukça basit gibi görünen bu yaz düğünü saçı, doğal görünmek isteyen gelin adaylarının favorisi! Sırt dekolteli ve askılı gelinlikleriniz için mükemmel bir seçenek olacak bu stil, uzun saçlarınızı göstermenin başka bir yolu olabilir. Saçınızın yoğunluğuna göre hacim kazandırılabilirken, kısa saçlı gelin adayları içinde yapay saçlar takılabilmektedir. Şık görünümlü bu yaz düğün saç modeli, havuz başı ve otel düğünlerinize çok yakışacak.

 

Farklı seçeneklere açık gelinler için, diğer yaz düğünü saç modelleri

Yazın rahat havasını ve gelinliğinizin uçuş uçuş tarzını, saç stilinizle tamamlamak istiyorsanız, dağınık görünümlü ve gevşek bırakılmış saçlardan yana tercih yapabilirsiniz. Bu hem yaz düğününüz için popüler bir seçim olacak, hem de havalı görünümünüze yumuşak bir dokunuş katacak. Kabarık zarif topuzlardan, yanlardan toplanmış gelin saçlarına kadar her modeli yaptıracağınız gibi, pratik toplanabilirliğine de özen göstermeniz gerekmektedir. Üstelik yaz düğün saçlarınızı şık gelin saç aksesuarlarıyla da süsleyebilirsiniz.

Yaz düğünü görünümünüzü birbirinden şık ve feminen görünümlü saçlarla tamamlamaya ne dersiniz? Sizler için derlediğimiz yaz düğünü saç modelleri arasından yapacağınız tercih, son düğün görünümünüzü tamamlamak için iyi bir adım olabilir. Uygun gelin aksesuarları ile tamamlandığında oldukça zarif duracak bu yaz gelin saç modelleri ile kendi tarzınızı ortaya çıkarın!

10 Aralık 22