Evlenme teklifi, hem teklif eden kişi hem de teklif edilen kişi için oldukça özeldir. Muhtemelen hayatınızın en heyecan verici ve unutulmayacak dakikalarına şahit olacaksınız. Yakın zamanda bir evlilik teklifi yapmayı planlıyorsanız, ilk yapmanız gereken bir liste oluşturarak işe başlamak… Daha kontrollü gitmek açısından bu işinize oldukça yarayacaktır.

Evlilik teklifi etmeyi planlarken her şeyin kusursuzca ilerlemesi için üzerinizde çok baskı hissediyor olabilirsiniz. Öncelikle rahatlayın, derin bir nefes alın ve birlikte neler yapmaktan hoşlandığınızı düşünün. Evlenmeyi düşündüğünüz partnerinizin nerede olmaktan, ne yapmaktan zevk alacağını gözünüzün önüne getirin. Belki de ikiniz için de bir anlam ifade eden mekan düşünmelisiniz, mesela ilk tanıştığınız yer! Unutulmayacak bir evlenme teklifi yapmaya hazır mısınız? Sizler için en mutlu edici ve en uygulanabilir evlilik tekliflerini derledik.

İşte birbirinden güzel, her çifte hitap edecek evlenme teklifi önerileri… 

evlilik teklifi önerileri

Basit ama etkili bir evlilik teklifi ! Şık bir restoranda baş başa bir gece geçirebilirsiniz.

Klasikleşmiş bir öneri olsa da, beraber vakit geçirmeyi seven çiftler için mükemmel bir seçenek olabilir. Hiç gitmediğiniz, güzel bir atmosfere sahip lüks bir restoran, harika bir evlenme teklifinin başlangıcı olabilir. Aynı zamanda o gün yediğiniz yemeklerden tatlılara kadar her detayı hafızanızın bir köşesine not alın! Bu ileride yaşayacağınız yıl dönümlerinizde, bu büyüleyici atmosferi yeniden oluşturmanızı sağlayacaktır. O güzel anınızı yeniden, yeniden ve yeniden yaratabilirsiniz.

İkinizin en çok seyahat etmek istediği bir yerde evlilik teklifi etmeye ne dersiniz?

Daha önceden konuşup gitmeyi istediğiniz bir yer oldu mu? Peki gitme planı yapıp gidemediğiniz? İşte orada olmanın tam zamanı! İki kişilik romantik bir seyahat planlayın ve yanınıza yüzüğünüzü almayı unutmayın. Bir dağın tepesinde, bir kumsalda veya tarihi bir mekanda evlilik teklifinizi edebilirsiniz. Bu hem unutulmaz bir an, hem de oldukça şaşırtıcı bir zamanlama olacaktır. Tabi bu esnada fotoğrafınızı çekecek birini de ayarlamayı unutmayın. Bu anı ölümsüzleştirmeyi kim istemez ki! Belkide partnerinizin gelinlik giydiğinde ilk hatırlayacağı anı bu olacak. Bu evlilik teklifi önerisi içinizdeki maceracı yapıyı ortaya çıkaracağı gibi, birbirinize sonsuza kadar söz vermenin en güzel yollarından biridir.

Anılarınızla dolu bir bahçede evlilik teklifini hiç düşündünüz mü?

Oldukça sevimli ve romantik bir evlilik teklifi arıyorsanız, bu sizin için güzel bir öneri olabilir. Şık bir masa, mumlarla çevrilmiş bir ortam, arkada bir müzik ve doğayla iç içe yapacağınız teklif, unutulmaz bir anı olarak kalacaktır.

evlenme teklifi

 

Yüzüğü saklamak için matruşkalar iyi bir obje olabilirler.

Teklifi edeceğiniz mekan kadar yüzüğü verme şekliniz gibi detaylar oldukça önemlidir.  Sevgilinizin matruşka bebeklerin içine koyduğunuz yüzüğü bulmasını izlemek, oldukça eğlenceli, farklı ve sevimli bir anı olabilir. Son kutu açıldığında diz çökmeyi unutmayın!

 Işıklarla süslenmiş bir çadır, evlilik teklifi için harika bir ortam sunabilir.

Farklı bir mekanda evlenme teklifi etmek istiyorsanız, çadır kullanabilirsiniz. Çevresini ışıklarla süsleyebilir, romantik bir ortam oluşturmak adına hatıralarınızın ve fotoğraflarınızın bulunduğu hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Bir akvaryum müzesinde eşsiz bir evlenme teklifi!

Müzeler, evlenme teklifleri için tarihi ve farklı mekanlardır. Akvaryum müzesi evlilik teklifi önerileri için de hem doğal hem de şaşırtıcı bir fikir olabilir. Halka açık yerlerde evlilik teklifinden hoşlanacaklar için uygun bir seçenek olan bu öneri için iki farklı yol izleyebilirsiniz. Birinci yol; akvaryumda olması için bir dalgıç ayarlayıp, elinde “Benimle evlenir misin?” yazan bir tabela bulundurmasını istemektir. Bu oldukça şaşırtıcı ve etkileyici bir seçenek olacaktır. İkinci yol ise; eğer macera seven ve yüzmekten hoşlanan bir çiftseniz akvaryum içerisinde bizzat sizin evlilik teklifi etmenizdir, bu çok heyecan dolu olacaktır.

Kitaplardan yardım almayı hiç düşündünüz mü?

Eğer edebiyatla ilgilenen bir çiftseniz, evlilik teklifi önerileri arasından tercih edebileceğiniz bir seçenek! Sizin için anlamlı bir kitaba yapacağınız bir oyuğun içerisine koyacağınız yüzük, sevgiliniz için unutulmaz bir sürpriz olacaktır. Bu kitaba sizin hikayenizi veya ona dair yazdığınız şiirlerinizi de ekleyebilirsiniz.  

Bir binanın en tepesinde romantik bir teklif!

Yüksek bir binanın tepesinde, yere koyacağınız bir örtü, ellerinizle hazırlayacağınız yemekler ve anılarla süslenmiş fotoğraflardan oluşan bir ortamda, manzara eşliğinde evlenme teklifinizi yapın.

 Baş başa kalmak istiyorsanız teknede evlilik teklifi tam size göre…

Halka açık yerlerde teklif almaktan hoşlanmayacak olan bir sevgiliniz varsa, tekneler sizin yardımınıza koşacaktır. Çoğu insan özel anlarını baş başa kutlamak isterler. Aşkınızı ölümsüzleştirmek adına hazırlayacağınız romantik bir tekne atmosferi, her kadının hoşuna gidecek bir seçenektir.

 

evlenme teklifi
Hava balonlarında teklif yapmak, farklı ve heyecan dolu olacaktır.

Oldukça yaratıcı bir öneri olan sıcak hava balonları, kalabalıktan sizi bir anlıkta olsa uzaklaştıracaktır. Muhtemelen aklınıza gelecek en büyüleyici yol bu olabilir. Manzara eşliğinde yapacağınız evlilik teklifi, sevgilinizi çok mutlu edecektir; fakat bu konuda endişeleriniz varsa, duygularınızı uçan bir pankarta da yazdırabilirsiniz.

Evlilik teklifi öncesinde işinize yarayacak küçük ipuçları…
  • Evlilik teklifi planınız istediğiniz gibi gitmeyebilir, bu riski unutmayın ve mutlaka yedek bir planınız olsun.
  • Teklif esnasında söyleyeceklerinizi önceden prova edin. Her kadın duygularınızı yansıtacağınız hoş sözler duymaktan hoşlanır.
  • Büyük gün için yapılacaklar listesi oluşturun ve her şeyi eksiksiz hazırladığınızdan emin olun.
  • Teklifinizi halka açık bir yerde mi, yoksa baş başa bulunacağınız bir ortamda mı yapmanız gerektiği hakkında iyi düşünün. Herkes kalabalık bir ortamda olmak istemeyebilir!

Artık kendinize “nasıl bir evlenme teklifi etmeliyim” diye sormayı bırakabilirsiniz. Tüm bu ipuçlarına ve önerilere bakarak harika bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.