Büyüleyici bir düğün planı yaparken bulunduğunuz yılın trendlerini de göz önünde bulundurmak isteyen bir çift olabilirsiniz. Peki bu yıl hangi düğün trendini düğününüze dahil etmeye hazırsınız? Popülaritesini kaybeden trendler yerine düğününüzü adeta “yılın düğünü” yapacak 2022 düğün trendleri için yazımızı okumaya devam ediniz. İşte küçük ama bir düğün görünümüne çok şey katacak 2022 düğün trendi listesi …

2022 Düğün Trendleri : Misafirlere Kişiselleştirilmiş Hoş Geldiniz Kutuları

Bu yılın en samimi düğün trendi olan hoş geldiniz kutuları, aynı zamanda misafirleri düğünün gidişatına hazırlamanın en pratik ve eğlenceli yoludur. Onlara verdiğiniz değeri belki duygusal belki kullanışlı belki de oldukça özgün bir parçayla hatırlatmak, misafirlerinizi fazlasıyla memnun edecektir.

2022 Düğün Renkleri

Bazen uyumlu tonların bir araya geldiği sade düğünler, bazen ise canlı ve kontrast tonların harmanlandığı eğlenceli düğünler… Her ne olursa olsun düğün, renklerde bir ahenk aramak için en olası etkinlik! Peki 2022 düğünleri için hangi renk tonları daha trend biliyor musunuz? Baharı anımsatan toz pembe ve yazın canlı rengi mercan 2022 düğün trendi arasında. Bir düğünün olmazsa olmaz beyaz/yeşil kombinasyonları ve toprak tonları da 2022 yılında sıklıkla göreceğimiz renklerden birkaçı… Aynı zamanda 2022 düğün trendleri arasında parlak canlı renkler de çokça tercih edilecek. Bu inanılmaz derecede canlı görünen renk tonları, 2022 düğününüzü adeta bir renk şölenine dönüştürecek.

 

2022 Düğün Trendi : Farklı Eğlence Türleri

Bu yıl trendler dekorlardan ziyade, eğlence ve düğünde daha yoğun duyguların hissedilmesi yönünde… Artık çiftler düğünlerinde “nasıl daha eğlenebiliriz” diye düşünürken 2022 yılında bunu olağanüstü eğlence seçenekleri geliştirerek gerçekleştirecekler. Düğününüze bir dans grubu, bir akrobasi gösteri grubu getirmek bu trendin en basit tarafı! Eğlenceli fotoğraf kabinleri, çılgın oyunlar ve çok daha fazlası, hem çiftin hem de misafirlerin dolu dolu bir zaman geçirmesine olanak sağlayacak.

Çok Merak Edilen 2022 Düğün Trendleri

Küçük Düğün Pastaları 2022 Düğünlerinde Yerini Alacak

Artık birkaç katlı devasa büyük düğün pastası yerine daha küçük katlardan oluşan birkaç minik pasta tercih edilecek. Hızla popülerleşen mütevazi düğünler için de harika bir seçenek olan bu pasta türü, aynı zamanda yaratıcı bir seçenek!

Dizilerden Esinlenilen Kraliyet Estetiği 2022 Düğün Trendleri Arasında!

Bridgerton dizisinin düğünlere yansıtılacağı kimin aklına gelebilirdi ki? 2022 düğün trendi için en estetik görünüm bir kraliyet ailesinde ilham almak olabilirdi. Romantizm, soft renkler ve asilliğin göz dolduracağı düğünler, bu yıl sosyal medyayı sallayacak.

Gelin Çiçeklerine Yeni Bir Soluk: Kuru Aranjmanlar

Canlı ve rengarenk görünümlerine alışık olduğumuz gelin çiçekleri, 2022 düğünlerinde romantik kuru çiçeklere dönüyor. Bu trend özellikle sonbahar ve kış düğünleri için harikulade bir seçenek olacak. Üstelik bu buket modeli, 2022 gelinlik trendlerine de harika bir uyum sağlıyor.

2022 Düğünleri İle Dijitalleşmeye Merhaba

Pandeminin geçtiğimiz yıllarda çiftlere öğrettiği en iyi şey düğünlere dijitalleşmeyi dahil etmek oldu. 2022’de de etkisini azaltsa bile düğünlere dijital unsurlar dahil olacak. Online davetiyeler, online düğün planlayıcıları, sanal partiler ve çok daha fazlası…

Önümüzdeki yıl düğünü için güzel bir organizasyon yapacak 2022 çiftiyseniz, 2022 düğün trendleri ile kendinize muhteşem anılarla dolu bir düğün planlayabilirsiniz. Bu yıl 2022 düğün trendi seçenekleri yaratıcılık, romantiklik, sadelik ve eğlencenin yansımasını adeta gözler önüne serecek.

10 Aralık 22