Her kadının hayallerini süsleyen gelinlik, düğün zamanı yaklaştığında, gelin adayını stresli bir sürece sokmaktadır. Gelin adaylarının düşlerindeki modeli bulma macerası böyle başlar. Düğün gününde istediği gelinlik modeliyle prensesler gibi süzülmek için heyecanla beklerler. Gelinliğin modeline nazaran, gelinliği görkemli ve zengin gösterecek olan şey kalitesidir. Kaliteli gelinlik, özensiz dikilmiş bir gelinliğin yanında ne kadar sade olursa olsun kendini gösterir. İşte kafanızı kurcalayan "kaliteli gelinlik nasıl anlaşılır” sorusuna yanıt bulacağınız ipuçlarımız! Kaliteli gelinlikler…

 

Kaliteli gelinlik için, bir dikim atölyesinde en kaliteli malzemeleri kullanmak bu işin temelinde yatmaktadır. Boncuklar, danteller, kumaşlar, zarif detaylar gelinliği öne çıkaran unsurlardır. Az bir bütçe ile gelinlik alışverişi yapmayı planlasanız bile, ortaya çıkan tasarım kaliteli materyaller kullanıldıktan sonra kusursuz olacaktır.

 

Kaliteli gelinlik için bütçeyi yüksek tutmak en bilinen kuraldır.

Eğer gerçekten kaliteli bir gelinliğim olsun ve üzerime yakışsın diyen bir gelin adayıysanız, bütçenizi yüksek tutarak bir gelinlik satın almak sizinde aklınıza gelmiştir. Evet doğru! Yüksek maliyetlerde üretilen üst düzey kaliteli gelinlik modelleri, tasarımcılar tarafından size özel tasarlanabilir. En pahalı kumaşlar, işlemeler ve dantellerin iyi bir işçilikle buluştuğu bir gelinliğin kalitesiz durması imkansızdır. Özel dikim modeller vücudunuzu harika göstermenin yanında, en güzel bölgenizi ön plana çıkarırlar. Yüksek maliyetli bir özel tasarım gelinliğin tek dezavantajı dikim süresi olacaktır. Bu yüzden bunun için uzun bir zaman ayırmanız gerekecektir. Daha düşük bütçeli gelinlere hitap eden kaliteli gelinlikler de vardır. Daha az kumaş, az ayrıntı ile daha basit tasarlanmış modeller oldukça hızlı dikilip, daha az maliyetle satın alınabilir.

Kaliteli gelinlikler görüntüsüyle kendisini belli ederler.

Genellikle bir gelinlikte parlak bembeyaz bir kumaş kullanılmamaktadır. Kaliteli gelinlik görünümü daha yumuşak ve romantik bir renk tonuna sahiptir. Bembeyaz bir görünüm gelinlik üzerinde oldukça sert duracaktır. Eğer gelinliğinizin kaliteli bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız krem veya kırık beyaz gibi renk seçimleri yapabilirsiniz. Fahriye Evcen, Victoria Beckham, Kate Moss, Rose Leslie, gibi birçok ünlü isimde gelinliklerinin rengini bunlardan yana kullanmıştır. Ayrıca bir gelinlikte bulunan kumaş türü, mat ama aynı zamanda parlaklık veren bir kumaş ise, gelinliğin kalitesini oradan anlayabilirsiniz. Aşırı parlak ve beyaz modeller, bir çarşaf görünümü yaratabilir.

Kaliteli gelinlik, kumaşın kalitesiyle anlaşılır.

Bir gelinlik dikmek için binlerce kumaş çeşidi bulunmaktadır; fakat kumaşın üretiliş biçimleri farklılık göstermektedir. Birçok gelinlik firması, gelinliklerini düşük maliyetlerde üretmek için kalitesiz kumaşlar kullanmaktadırlar. Bu da ortaya çıkan gelinliğin kalitesiz görünmesine neden olmakta. Bir gelinliğe baktığınızda bu durumu rahatlıkla anlayabilmeniz mümkündür. Size önerimiz, tercihinizi, kötü kalitesi olan  kumaşlardan yapılmış gösterişli bir gelinlik satın almak yerine, kaliteli kumaşlarla hazırlanan sade bir gelinlik modelinden yana kullanmanızdır. Böylece düğün gününüzde daha asil duran kusursuz bir gelinlik taşıyabilirsiniz. Eğer gelinliğiniz için daha yüksek bir bütçeniz var ise ve görkemli görünmeyi seven bir gelin adayıysanız, kaliteli kumaşlara eşlik eden işleme ve dantellerle yine asil duran gösterişli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Peki kaliteli gelinlikler nereden satın alınır veya diktirilebilir?

Çoğu kıyafet, malzeme veya yiyecek online olarak satın alınıyor; fakat gelinlik, eğer elbise tarzında almıyorsanız, internet üzerinden alışverişe uygun olmayan bir kategoriye girer. Seçtiğiniz itibarlı ve marka değeri olan bir gelinlik markasıyla görüşüp, oradan randevu aldıktan sonra mağazasına gitmek yapılacak en iyi seçimlerden biridir. Böylece tarzınıza en yakın modeli bulma konusunda birçok seçeneğe sahip olabilirsiniz; fakat özgün ve kaliteli gelinlik modeli için size tavsiyemiz bir haute couture markası ile anlaşıp hayallerinizdeki modeli; kaliteli kumaşlar, özenli işlemeler ve ince bir işçilikle hazırlatmaktır. Profesyonel ve uzman bir ekiple çalışmak ortaya çıkan sonucu oldukça güzelleştirecektir. Haute couture mağazaları sizlere özel, sizin tarzınız ve vücut tipinizle uyumlu kişisel bir gelinlik sunmaktadır. Böylece gelinliğim nasıl olacak diye düşünmeyeceksiniz. Model tamamlanıp, gelinliğinizi son provada üstünüzde denediğinizde, kalitesi, duruşu sizi oldukça mutlu edecektir.

Sizde düğününüzde kaliteli gelinlik giymek isteyen gelin adayıysanız, artık izlemeniz gereken yolları biliyorsunuz. Bir haute couture markası olarak, seçeceğiniz modeli en güzel şekilde tasarlamak için buradayız. Sizi düğününüze kusursuz bir biçimde hazırlamak için en yakın Alisse nuerA mağazasına davet ediyoruz. Kaliteli gelinlikler ile prensesler gibi hissedin.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.