Gelinlik yakaları bir gelinin görünüşünü etkileyen ve gelinliğin duruşunu önemli ölçüde değiştiren detaylardan biridir. Etol yaka, hakim yaka, kalp yaka ve madonna yaka gibi onlarca gelinlik yaka çeşidi vardır. Omuzları daha cesur gösteren ve ön plana çıkaran madonna yaka gelinlikler, geçmişten günümüze birçok geline eşlik etmiştir. İşte Alisse nuerA’nın farklı tarzlarda ve kumaşlarda, madonna yaka gelinlik modelleri ve madonna yaka nikah elbisesi modelleri … 

Romantik Madonna Yaka Gelinlik

Düğününde zarif görünmek isteyen gelinler için tasarlanmış çekme drapeli bedene sahip olan bu saten gelinlik, hem sade düğünler hem de şık nikah törenleri için aranan tasarım! Omuzlarınızı ön plana çıkararak sizi daha feminen bir havaya sokmakla  beraber, kalem etek kesimi ile vücut hatlarınızı belirginleştiriyor.

Kalp & Madonna Yaka Nikah Elbisesi

İki farklı yaka türünü bir arada bulacağınız bu derin yırtmaçlı nikah elbisesi, pileli eteğiyle daha hacimli bir tasarım sunarken, ipek saten kumaşıyla modern bir hava yakalıyor. Bu modeli salon, otel ve açık hava gibi birçok düğün mekanında kullanabilirsiniz.

Fransız Dantelli Gelinlik

Transparan kollarıyla işli bedenin kusursuz uyumunu bulacağınız bu  madonna yaka tasarım, otel ve salon düğünlerinin vazgeçilmez bir parçası olacak. Evaze etek formuyla ise her vücut tipindeki  gelin adayına yakışacaktır.

Madonna Yaka Prenses Gelinlik

Büyüleyici bir prenses etekten vazgeçmek istemeyen gelin adaylarına, madonna yakasıyla farklı bir ihtişam sunan bu yoğun dantel işlemeli tasarım, uzun boylu gelinlerin tercihi! Tarihi mekan ve büyük salon düğünleri için doğru seçim olmaktadır.

Dekolteli  Gelinlik Modeli

A kesim bir eteğe sahip olan bu işli payetli gelinlik modeli, iddialı görünümünden ödün vermeyen gelin adayları için! Pileli eteği ve madonna yakasıyla dar omuzlara sahip genliler için ideal bir tercih olacak

Balo Tipi Gelinlik Modeli

Fransız danteliyle hem zarif hem de romantik görünen bu gelinlik gösterişli eteğiyle balo tipi düğünlere ayak uydurmaktadır. Uzun boylu ve ince bir üst bedene sahip gelin adaylarına çok yakışacak bu tasarımı denemek için Alisse nuerA’dan randevu alabilirsiniz.

Omuzlarını ön plana çıkarmak isteyen gelin adayları için ilk seçenekler arasında yer alan madonna yaka gelinlikler, hem gelin takı setleriyle uyum sağlamakta hem de daha romantik bir görünüm kazandırmaktadır. Alisse nuerA’nın tüm madonna yaka gelinlik modelleri ve nikah elbiselerini görmek için mağazalarımızdan randevunuzu oluşturabilirsiniz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.