Gelin görünümünüzün en önemli tamamlayıcılarından biri olan gelin saçınız için, ünlülerin gelin saçı modellerinden ilham almaya hazır mısınız? İkonikleşmiş veya çok konuşulan ,  ünlülerin düğün saç modelleri hem asil hem de romantik görünümleriyle birçok düğün konsepti için alternatif oluyor. Büyük dalgalı saçlardan, pürüzsüz topuzlara kadar düğün için gelin saçı trendini belirleyen bu popüler modeller, önümüzdeki sene düğününüz için mükemmel seçenekler olabilir. İşte günümüzde hala beğenilen ve zamanında çokça konuşulmuş ünlülerin gelin saçları !

 

ünlülerin gelin saçı modelleri

Yabancı ünlülerin gelin saç modelleri : Kate Middleton Gelin Saçı

Asilliğiyle bilinen ve düğününde tercih ettiği gelinlik seçiminde dillere destan olmuş Cambridge Düşesi Kate Middleton, gelin saçı modeli için abartıdan uzak bir seçim yapmış. Kulak hizasında yanlara doğru topladığı saçlarını salık bırakmayı tercih eden düşes, ipek şifondan yapılmış duvağıyla, saçlarının sadeliğine hareket kazandırmayı ve taşlı gelin tacıyla kraliyeti yansıtmayı seçmiş.

ünlülerin gelin saçı

Fahriye Evcen Gelin Saçı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in çok konuşulan düğünlerinde, Fahriye Evcen düğün saçı için dağınık bir topuz modeli tercih etmiş. Bohem bir gelin tacı ile tüm topuzu kavrayan bir stile sahip bu saç modeli, topuzdan aşağı akan uzun bir duvağa sahip!  Aynı zamanda yanaklarına dökülen birkaç tutam saç ise gelin görünümüne romantik hava katmış.

ünlülerin gelinlik ile tercih ettiği saçlar

Ünlülerin Gelin Saç Modelleri : Kate Moss Düğün Saçı

Kate Moss da düğününde salık saçı tercih eden ünlüler arasında! Süper model düğünündeki gelin saçı için, oldukça minimal bir seçim yapmış. Sadece saçı değil gelin makyajından duvak seçimine kadar en sade haline bürünen Kate Moss, ünlülerin gelinlik saç modelleri arasında en doğal görüneni!  Sinem Kobal düğün saçı olarak Kate Moss gibi doğallığı seçen ünlüler arasında…

gelin saçları

Ünlülerin Gelin Saçları  : Hazal Kaya Gelin Saçı

Oynadığı dizi ve filmlerle oyunculuğundan çokça söz ettiren Hazal Kaya, Ali Atay ile büyüleyici bir düğünle evlenmişti. Hazal Kaya’nın gelinlik modelini tamamlayan saç seçimi ise, asil bir topuzdan farklı olmadı. Kulaklarının arkasından toplanan pürüzsüz topuz modelini, bembeyaz bir gelin şapkasıyla kombinlemeyi seçmiş. Şapkasının önünde ise yüzüne düşen fileli bir tül bulunan bu saç modeli, aynı zamanda uzun bir duvakla tamamlanmış.

ünlülerin gelinlik saçları alisse nuera

Kim Kardashian Düğün Saçı

Kim Kardashian ve Kanye West’in masalsı düğününde, gelinlik seçimi ve gelin görünümü ile çok beğenilen Kardashian, iddialı tarzını düğününde bir kenara bırakmayı tercih etmiş. 70’lerden ilham aldığı saç modelinde, hem romantik hem de klasik bir gelin saçı seçen Kim Kardashian’ın bu ikonik saçı ünlü kuaför Chris McMillan’ın eseri!

gelinlik saçları

Ünlülerin Gelin Saç Modelleri : Neslihan Atagül Gelin Saçı

Neslihan Atagül düğün saçı tercihini bukleli, dağınık ve bohem bir topuzdan yana kullanmış. Uzun duvağıyla göz kamaştırıcı görünen Neslihan Atagül, bu bohem saç modelini, yine bohem bir gelin tacı ile tamamlamayı tercih etmiş. Saçlarındaki bukleler arasında kaybolan taç modeli, gelin saçına harika bir uyum sağlamış.

gelin saçı modelleri

Hailey Bieber Düğün Saç Modeli

Ünlülerin gelin başı modelleri arasında en minimal seçimi yapan Hailey Bieber,  gelin saçı için basit bir alttan topuz tercih etti. Ortadan ayrılan ve keskin bir görünüm kazandırılan saçlarına, sadece sade bir inci gelin tokası takmayı tercih eden Hailey Bieber, özel işlemelere sahip uzun bir duvakla bu sade saçı tamamladı.

gelinlik saçları

Meghan Markle Gelin Saçı

İşte çok konuşulan ünlü gelinlerden biri daha! Büyüleyici bir düğüne imza atan Meghan Markle ve Prens Harry, görünümlerinde tercih ettikleri detaylarla çok beğenildi. Meghan Markle, trend haline gelen ortadan ayrılmış alttan topuz saç modelini, gösterişli gelin tacı ve gösterişli duvağıyla tamamlamayı tercih etmiş. Ünlü kuaför Serge Normant  tarafından tasarlanan bu saç, minimal bir görünüm ve  asilliğin birleşimi niteliğinde!

Gelin görünümünüz için, düğün konseptinize uygun saç modelini bulmaya ünlülerin gelin saçı modellerinden başlayabilirsiniz. Çok beğeniler alan ve trendini hala koruyan bu ünlülerin gelin saçları , belki de gelinliğinizin mükemmel tamamlayıcısı olacak en önemli detay … Şimdi sırada ünlülerin gelin makyajları var !

 

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.