Her gelin, düğün sürecinde gelinliğinden düğün mekanına, konseptinden ayakkabılarına kadar her detayın, bir uyum içerisinde olmasını istemektedir. Eğer gösterişli ve büyüleyici bir düğüne imza atmayı planlıyorsanız, gelinliğinizin düğün mekanının gölgesinde kalmaması gerekir. Gösterişli düğünlere çok yakışan uzun kuyruklu gelinlikler ile bir prenses edasıyla süzülmenin tadını çıkarmaya hazır mısınız? Alisse nuerA’nın, ister modern ister klasik her gelin tarzına hitap eden tasarımlarla kuyruklu gelinlik modelleri, düğün gününüzde çarpıcı bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak.

 

uzun kuyruklu gelinlik

 Fransız dantelli kuyruklu gelinlik modeli 

Eğer geleneksel ve aynı zamanda kapalı bir mekanda düğün yapmayı planlıyorsanız, Alisse nuerA’nın prenses gelinlikler koleksiyonunda yer alan bu portatif kollu tasarım tam size göre! Çıkarılabilen kolları ile düğününüzde iki farklı görünüme sahip olabilirsiniz. Komple Fransız dantelli olan bu tasarım, uzun kuyruklu eteği ile de gösterişli düğünlerin yıldızı! Kristal işlemelerle harmanlanmış kabarık kuyruklu gelinlik, elegan ve modern bir gelin görünümünün kapılarını aralıyor.

 

 

uzun kuyruklu gelinlik modelleri

Kayık yaka uzun kuyruklu gelinlik modeli 

Tamamı işli payetten oluşan bu kayık yaka tasarım, tarihi mekan ve otel düğünlerinizin tamamlayıcısı olabilir. İddialı v yakası ve asil duruşu ile görünümünüze feminen bir hava katmakla beraber, eteğinde bulunan pileler belinizi daha da ince gösterecektir. Eğer sizde düğün gününüzde kuyruklu gelinlik modelleri arasından seçim yapmak istiyor ve büyüleyici düğününüzü büyüleyici bir gelinlikle birleştirmek istiyorsanız, bu tasarım tam da size göre!

 

gösterişli gelinlik

 Kabarık kuyruklu gelinlik modeli

Hayallerinizdeki uzun kuyruk gelinlik tasarımını kabarık bir etekle birlikte sunan bu gelinlik modelinde, dilediğiniz o ihtişamlı görünüme merhaba deyin! Duble kloş eteğinin kattığı gösterişli görünümle, askısında ve eteğinde kullanılan dantel işlemelerin zarif etkisinin birleşimi gelinlik modelini, salon düğününün vazgeçilmez bir parçası yapıyor.

 

gösterişli gelinlik

Kuyruklu gelinlikler arasında zarif bir etki! 

Eğer düşük omuzlu ve kabarık bir gelinlik modeli arıyorsanız, Alisse nuerA’nın bu işlemeli modeli hayallerinizdeki tasarım olabilir. Birçok vücut tipine uyum sağlayan straplez kalp yakalı gelinlik modeline Fransız dantelinin asaleti eşlik ediyor.

 

Kuyruklu gelinlik için duvak modelleri

İhtişamlı düğününüz için ihtişamlı bir kuyruğa sahip gelinlik tercih ettiyseniz, bu tasarımı doğru aksesuarlarla tamamlamak en önemli noktalardan biridir. Özellikle bir gelin için duvak seçimi, en önemli aşamalardan biridir. Kuyruklu gelinlik modelleri için en ideal duvak orta uzunlukta duvaklardır. Bunlar hem duvak konusunda cesur davranmak istemeyen, hem de gelinliğini duvağıyla arka plana atmak istemeyen gelinlerin ilk tercihi arasındadır; fakat daha cesur olup, iddialı bir seçim yapmak isteyen gelin adayları, gelinliğin kuyruğuyla aynı uzunlukta bir duvak tercih etmektedirler. Bu hem oldukça gösterişli hem de kuyruklu gelinlikler için daha doğru bir seçim olacaktır.

İşli dantel ile romantik bir görünüme kavuştuğunuz, aplik detaylarıyla bohem tarzınızı yansıttığınız ve gösterişli etekleriyle adeta bir prenses gibi hissedeceğiniz uzun kuyruklu gelinlik modellerini daha yakından görmeniz ve denemeniz için sizleri Alisse nuerA mağazalarına davet ediyoruz.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.