Düğün sonrası partiler, popülaritesini hızla arttırırken, çiftler düğün, kına veya nişan gibi törenlerin yanı sıra after partiler için de dekor, konsept veya hediyelik planlama aşamasına girmektedirler. Bu parti, resmi bir düğün merasiminin ardından eğlenceli bir kutlama olmakla beraber, aynı zamanda arkadaşların bir arada doyasıya vakit geçirdiği samimi bir ortam yaratır. İşte misafirlerinize içtenlikle hediye edebileceğiniz düğün sonrası after party hediyelikleri …

Kişisel bir hatıra: Fotoğraf karesi

Kişiselleştirilebilir hediyeler artık tüm süreçlerde kendine bir yer ediniyor. Konuk sayısı oldukça az olan after partilerde, hediyelik seçerken artık daha detaylı düşünebilirsiniz. En manevi after parti hediyeleri arasında yer alan fotoğraf hatırası, davetli olan arkadaşlarınızla çekildiğiniz fotoğrafları onlara hediye etmeniz için harika bir fırsat! Şık bir çerçeve içerisine yerleştirdiğiniz eğlenceli fotoğraflarınız, arkadaşlarınız tarafından ömür boyu hatırlanacak bir hediye olacaktır.

Herkesin bayıldığı kahveyi after party hediyeleri arasında dahil edin.

Çevrenizde kahveyi sevmeyen kimse yoksa ve bu kahve severler düğün after partinizde buluştuysa, işte size bunu kullanmak için harika bir öneri! Dekoratif kese kağıtlarının içerisine dolduracağınız çekirdek kahveler hem mis kokusuyla kendini hatırlatacak hem de misafirleriniz için lezzetli bir armağan olacak! Tabi kahveyi kurdeleyle bir hediye figürü haline getirmeyi unutmayın.

Lezzetli after party hediyelikleri

Artık tüketilebilir hediyeler düğünlerde trend haline geldi. Çiftler uzun süre saklanabilir hediyelerin yanı sıra tüketilebilir ürünleri de tercih etmeye başladılar. Örneğin düğün sonrası parti misafirlerinize hediye edeceğiniz şık kutudaki makaronlar, kimsenin geri çeviremeyeceği bir hediye!  Daha sıcak konseptler için ise makaronların yerini alan sıcak kurabiyeler , belki de misafirlerinizin tam aradığı lezzettir.

After parti hediyeleri seçerken kokunun gücünden yararlanın

Az konuk sayısına sahip partilerde herkes için seçeceğiniz parfümler çok özel hediyeler olabilir. Bu misafirlere kendini özel hissettirecek eşsiz bir after party hediyesidir.  Şık bir kurdeleyle süsleyeceğiniz parfüm şişelerini dağıtmak sizin için en keyifli anlardan biri olacak.

Baskılı tişörtler

After partiyi resmi bir düğün gibi düşünmeyin… En yakın arkadaşlarınızın düğün sonrası sizinle doyasıya eğleneceği bu parti, sizin de eğlenceli hediyelerinizle son bulabilir. Anlamlı veya komik baskılarla hazırlattığınız tişörtler, misafirlerinizin yüzünde gülücüklere sebep olacak.

Kokulu mumlar

Rustik veya vintage konseptteki after partiniz için hediyelik arıyorsanız, kokulu mumların tam da size göre olduğunu söyleyebiliriz. Hem dekoratif hem de kullanışlı after party hediyeleri arasında yer alan bu seçenek, konuklarınızın evindeki en güzel köşeyi alacak.  Sizde partiniz için after parti hediyelikleri arasından seçiminizi yaptığınıza göre yorumlarda kararınızı bize söyleyin 

10 Aralık 22