Hayatınızı beraber paylaşacağınız ve buna kararlı bir şekilde imza attığınız düğününüzde, eşinizi daha da mutlu etmenin yollarını mı arıyorsunuz? Bu özel anı daha da anlamlandırmak için ona bir düğün hediyesi alabilirsiniz. Sizlere ilham kaynağı olacak düğün hediyeleri listemiz ile, romantik veya farklı seçimlere adım atmanın tam zamanı!

Düğün için hediye seçiminde ilk kural, bunun maddiyattan çok manevi yönünün olmasıdır. Bu çiftler için çok daha değerli ve kalıcı olacaktır. Belki ev dekorunuz için bir obje, belki eşinizin çok istediği bir takı, belki de ikiniz için çok romantik olacak şık bir yemek!

düğün hediyeleri

Geline almak için düğün hediyesi fikirleri

  • Küçücük bir ışıltı düğününüzü aydınlatabilir! Eşinizin burcunu göz önünde bulundurarak ona bir bilezik, kolye veya küpe alabilirsiniz. Belki de ona tüm bunları içeren bir takı seti sunabilirsiniz. Düğün günü takabileceği, oldukça şık ve zarif görünen mücevherler, bir gelin adayı için mükemmel hediyeler olacaktır.
  • Aşkını video ile anlat! Son derece romantik ve emek dolu düğün hediyeleri arasında yer alan bu hediye, sevdiğiniz kişiye aşkınızı tarif etmenin bir diğer yolu. Videoya, neden onu sevdiğinizi açıklayarak başlayabilirsiniz. Bu çok duygusal bir anı olarak hafızalara kazınacak.
  • Düğünden önce veya sonra, sizin için anlamı olan ya da hep gitmek istediğiniz bir mekanda baş başa yemek yiyerek vakit geçirebilirsiniz.
  • El yapımı bir not defteri, her kadını duygulandıracak türden bir hediye! Nasıl tanıştığınızın hikayesini anlatacağınız, sayfalarında güzel anılarınızın fotoğraflarının bulunacağı, daha önce gittiğiniz konser veya seyahat biletlerinin sayfaların arasına gömüldüğü bir defter, yıllar boyu saklanmaya değecek türden bir düğün hediyesi.

Damada almak için düğün hediyeleri

  • Eğer eşiniz tarzına önem veren bir damat adayıysa, ilk seçeneğiniz saatlerden yana olmalı! Onun tarzına ve beğenisine uyacak şık ve modern bir saati severek takacaktır. Üstelik, içerisine adınızın da yazılabildiği kişiselleştirilmiş saatler mevcut. Saate her baktığında sizi hatırlaması kaçınılmaz olacak!
  • Takım elbiselerin olmazsa olmazı kol düğmeleri, zarif seçimler olabilir. Her kombininde rahatlıkla kullanabileceği bu aksesuar, şık görünüme önem veren erkeklerin çok hoşuna gidecektir.
  • Eşinize yakışacak bir parfüm, farklı ve hafızalara kazınan bir düğün hediyesi!  Sıktığında sadece sizi hatırlayacağı ve onun imza kokusu olarak kalacak bir parfüme hangi erkek hayır diyebilir? Tabi önce ne tür kokuları sevdiğini öğrenmeniz lazım!
  • Eşinize sunmak için farklı ve ilginç düğün hediyeleri arıyorsanız, sürpriz bir seyahat planı yapmak çok şaşırtıcı olabilir. Her zaman böyle güzel hediyeleri erkeklerden beklemek yerine, eşinizi şaşırtacak kusursuz bir seyahat planlayabilirsiniz. En çok gitmek istediğiniz yere, birlikte seyahat etmek, onun için mükemmel bir hediye olacaktır.
  • Eğer eşiniz yüzük takmayı seviyorsa, hediye seçeneğinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Yine sizin için anlamlı bir yazının veya simgenin yer aldığı şık bir yüzük eşinizi çok mutlu edebilir.

Sizde eşiniz ile huzurlu bir hayatın kapılarını aralamadan, onu mutlu etmek istiyorsanız ve düğün gününüz için düğün hediyesi fikirleri arıyorsanız, sizlere sunduğumuz listemiz ile seçiminizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. Unutmayın ki düğün hediyeleri seçmek ne kadar zor olsa da, sevdiğiniz insanı küçük şeylerle mutlu edebilmek bir o kadar kolaydır.

10 Aralık 22