Mutlu gününüzde sizi yalnız bırakmayacak dostlarınıza, akrabalarınıza ve yakınlarınıza, düğününüzü unutulmaz kılacak bir düğün hediyesi vermeyi düşündüğünüzü biliyoruz. Düğün konuklarınıza teşekkür etmek için ve onlara sizlerden küçük hatıralar bırakmak için yaratıcı düğün hediyelikleri, klasikten uzaklaşmak isteyen çiftler için mükemmel seçimler olabilir. Düğün sürecindeki yoğun alışveriş temposunda, düğün hediyeliği düşünmek oldukça zor olacaktır. Sizlere sunduğumuz düğün hediye fikirleri ile, misafirleriniz için; hem sevimli, hem yaratıcı hem de pratik ve kullanışlı bir seçim yapacaksınız.

 

düğün hediyeleri

Kolay yetiştirilebilir gerçek bitkiler rahatlatıcı bir düğün hediyesi fikri

Tüm misafirleriniz, evlerinde veya ofislerinde günlerinin çoğunu geçirmektedir. Onlara yaşam alanlarında rahatlıkla besleyebilecekleri bir hediye vermek, harika bir fikir olacaktır. Unutmayın ki, yeşillik her zaman güzeldir ve insanı rahatlatır. Kaktüs, lavanta veya otsu botanik bitkiler, aradığınız seçenekler olabilir. Böylece bu düğün hediyeliği, sevdiklerinizin yanında uzun süre kalıp, düğününüzü hatırlatacak mükemmel bir sürprizdir.

 

düğün hediyesi

Klasik şekerlemeden uzak ama yenilebilir düğün hediyelikleri

Düğün hediye fikirleri denilince akla ilk gelen, renkli şekerlemelerdir. Sizde düğününüzde misafirlerinize tatlı bir hediye vermek istiyorsanız, tek seçeneğiniz minik kutulara konulmuş şekerler değildir. Konuklarınıza reçel veya bal kavanozu hediye edebilirsiniz.  Artık otantik ve vintage duran hediyeler, bir çok  çiftin ilk tercihleri arasında! Ayrıca yaşlı veya genç demeden tüm misafirlerinizin seveceği bu düğün hediyesi fikri, oldukça sevimli bir görünümde olacaktır. Yine de daha yaratıcı bir fikir arıyorsanız, şık kutularda karamel kaplı elma şekerleri veya makaronlar tam size uygun olabilir.

 

Sevimli renkli sabunlar
Sevimli renkli sabunlar

Eğer düğününüzü bir yaz mevsiminde yapmayı planlıyorsanız, işte size şahane düğün hediyelikleri! Yazın atmosferine ayak uyduracak rengarenk sabunlar, misafirlerinizi mutlu edecek güzel seçeneklerdir. Düğün hediyelerinizi koyduğunuz masadan, etrafa saçılan güzel kokuya siz bile şaşıracaksınız. Ayrıca bu hediye, nikah düğün hediyelikleri arıyorsanız da farklı bir alternatifdir.

 

düğün hediyeleri

Yıllarca kullanılabilir düğün hediye fikirleri: Çerçevede düğün fotoğrafınız

Mutluluk dolu bir fotoğrafın konuklarınıza neler anlatabileceğini asla unutmayın. Dekoratif bir çerçevede düğününüzden hatıra olarak kalacak bir poz, oldukça değerli ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Böylece düğün misafirleriniz bu çerçeveyi kendi ev dekorları için kullanabilecekken, sizin fotoğrafınızı da bir kenarda hatıra olarak saklayabilir.

 

kokulu mumlar

Kokulu mumlardan düğün hediyeliği

Büyüleyici kokan bir mum, hem farklı hem de rustik bir hediye olabilir.  Bu oldukça dekoratif ve herkesin sevebileceği düğün hediye fikri, birçok alternatifiyle, düğün temanıza da oldukça uyum sağlayacak.

Unutmayın ki; her düğün, kendini değerli ve unutulmaz kılacak bir düğün hediye seçeneğini hakeder. İster rengarenk bir sabun, ister duygusal bir fotoğraf, ister yenilebilir şekerlemeler! Misafirlerinizi son derece mutlu edecek bu düğün hediyelikleri ile, harika bir düğün hatırlatıcısı oluşturabilirsiniz.

10 Aralık 22