Modern hayatın koşturmacasında kolay olan ne ise ona yöneliyoruz. Çünkü en büyük problemimiz “zamansızlık”(!). Sürekli bir yerden başka bir yere yetişmeye çalışıyoruz, panik oluyoruz, geriliyoruz, hevesimizi kaybediyoruz. Hatta yaşam amacımızı unutup hayatımızı sıkıcı bir rutine sokabiliyoruz.

 

Peki düğün!

Bu özel ve hayatınızın dönüm noktası olacak olan önemli güne hazırlanırken bir AVM’ye gidip bedenimize uyan ve herhangi bir tasarımcının hayali olan herhangi bir gelinliği mi giyeceğiz? Hiç sanmıyorum! Mağazaya girdiğimde hep bir sürü güzel gelinlik görürüm. Ama iş benim üzerimde nasıl durduğuna gelince durum değişir. Bir gelinliğin yakası güzel, diğerinin sırtı, ötekinin kuyruğu, berikinin eteği derken birini alıp çıkmak imkansızlaşır. İşte bu yüzden araştırmamızı yaptıktan sonra kendimizi güvenilir bir houte couture firmaya teslim etmek en doğrusu olacaktır.

Houte couture çalışan firmaların en büyük avantajı, ortaya çıkan ürünün tamamen sizin vücut ölçülerinize göre yapılmış olmasıdır. Bu sayede gelinlikte hiçbir potluk olmaz. Ayrıca size özel fikirler üreten tasarımcılarla birlikte; gelinliğin dantelini, yakasını, kolunu, sırtını,eteğini, kuyruğunu, kabarıklığını ve dahasını en ince ayrıntısına kadar seçebilirsiniz. Vücudunuzda güzel olan ne varsa öne çıkarıp beğenmediğiniz yanlarınızı gizleyebilirsiniz. Her ayrıntısı size özel ve size en çok yakışacak şekilde tasarlanan bu muhteşem gelinliği giymek sizin için paha biçilemez bir ayrıcalık olacaktır. Yıllar sonra karıştırdığınız albümlerde en sevdiğiniz bölüm de tabi ki gelinliğinizle gülümsediğiniz kareler;)

10 Aralık 22