Avatar Atakan ve Serap Arslan 5 mart 2017, pazar günü, Deniz Köşkü düğün salonunda hayatlarını birleştirdi. Ünlülerin gelinlikleri çok sevildiği gibi Serap Arslan’ın gelinliği de ön plandaydı.

Serap Arslan’ın gelinliği, diğer ünlülerin gelinlikleri gibi merak uyandırdı.

avatar atakan serap aslan gelinlik

Avatar Atakan’ın Eşi Serap Arslan’ın Gelinlik Tercihi Alisse nuerA Oldu. Biri kat kat eteklerden oluşan ispanyol kollu, dantelden balık model gelinlik; biri yine dantelden straplez ve ekstra kabarık prenses gelinlik, biri de vintage tarzında kafes dantelden oluşan A kesim bir gelinlik olmak üzere üç farklı gelinlik giyerek konukların beğenisini topladı. Bunun dışında ünlü çift nikahlarını kıymak için gittiği nikah salonunda aynı tişörtle masaya oturdu. Tişörtle nikah kıydıran çift sevenlerini oldukça şaşırttı.  Sonrasında Avatar Atakan instagram’ından bu fotoğrafı paylaşıp altına şu notu düştü: “Evet 🙂 Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır. Tişört ile evlendiğimiz doğrudur. Allah herkesin gönlüne göre versin. Mutluluğumuzla mutlu olan herkese teşekkürler…”

Kick Boks vemuay thai ile ilgilenen Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan’ı aynı zamanda katıldığı survivor yarışmasından da hatırlıyoruz.

avatar atakan serap aslan gelinlik

Buna ek olarak birçok dizide de oyunculuğunu sergilemiştir. Peki Serap Arslan kimdir? Kendisi iç mimar olan İstanbullu Serap Hanım geçtiğimiz günlerde ünlü sporcu Avatar Atakan ile evlendi. Hala kendini gelişmeye adayan ve yüksek lisans yapan Serap Arslan, düğününde giydiği farklı gelinlikleriyle dikkat çekti. Gelinlik tercihi Alisse nuerA’dan yana kullanan Serap Arslan, son derece zarif ve sade bir görüntüye sahip oldu.

Daha öncede ünlülerin gelinlikleri Alisse nuerA tarafından yapılmıştı. Aslı Hünel, Chloe Ortaç vb. isimler gelinliklerini bu markadan sipariş vermişlerdir.

avatar atakan serap aslan gelinlik
10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.