Serdar Ortaç uzun süredir birlikte olduğu İrlandalı model Chloe Loughnan ile muhteşem bir düğün ile evlendi.  Chloe Ortaç gelinlik tercihi Alisse nuerA oldu.

Chloe Ortaç gelinlik seçimini son derece zarif bir parçadan yana kullandı.

İrlandalı model Chloe Loughnan’ın babası kızını koluna takıp salona girmesiyle Chloe yaklaşık 2 ayda hazırlanan gelinliği ile gecede görenleri büyüledi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali & Ahu Aslanoğlu düğünde Serdar ve Chole Ortaç’ı yalnız bırakmadılar. İstanbul Kuruçeşme’de gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Chloe Ortaç, apoletli gelinlik modasının öncüsü oldu. Beden kısmı dantelli olan yarım balık model gelinliğin eteklerinde işleme veya dantel bulunmuyor. Transparan ve apoletleri çıkarılabiliyor. Böylece düğünün ilerleyen saatlerinde straplez modele dönüşebiliyor.

Chloe Ortaç gelinlik modelleri arasında, bunca seçenek varken sadece 2 tane giymiş olması insanları oldukça şaşırttı. Çünkü artık herkes bu dönemlerde 4 5 ten fazla gelinlik veya abiye kıyafetlerle düğünlerinde boy göstermektedir. Chloe Ortaç’ın gelinlik aksesuarı ise saçlarının üzerinde bulunan taşlarla bezenmiş parlak bir gelin tacı. Gelinliğinde sadelik ve modern durmayı tercih eden Chloe, gün içerisinde değişebilen bir gelinlik sahibi oldu.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.