31.’si düzenlenen 31. Best Model Of The World 2018 organizasyonunda Alisse nuerA defilesi de yer aldı!

2017’de Theatre du Gymnase Marie Bell’de yapılan ve kurucusunun Erkan Özerman olduğu 31. Best Model Of The World 2018 organizasyonu bu sene Türkiye’de yapıldı.

Geçen sene Türkiye’yi yarışmada temsil ederek Best Model Of The World 2017 olan isim Aslıhan Karalar’dı. 7 Aralık 2018 tarihinde saat 21.00’da galası gerçekleşen organizasyon Pullman İstanbul Airport Hotel & Convention Center’da yapılmaktadır.  Büyük bir heyecanla beklenen organizasyonda Alisse nuerA defilesi de yer aldı. Birbirinden güzel gelinliklerin sunulduğu yarışmada, Alisse nuerA gelinliklerini Best Model kızları giydi. Gelinliklerin provası için Alisse nuerA Fatih Gelinlik Mağazasına gelen Best Model kızları, giyeceği gelinlik modellerini denediler.

Dünyanın dört bir yanından gelip bu organizasyonda olan kadın erkek yarışmacılar, 7 Aralık 2018 tarihinde podyumda boy gösterdi. 31. Best Model Of The World 2018 takipçileri final akşamını büyük bir sabırsızlıkla beklemişlerdi. Geçtiğimiz yılın birincileri Türkiye’den Aslıhan Karalar ve Sri Lanka’dan Janulca Rajapaksha olurken, ikincileri yine Türkiye’den Efe Sorarlı ve Tayland’dan Natsupa Thiansri, üçüncüleri ise Gabon’dan Laurette Pea ve Danimarka’dan Gregory Oplynus olmuştu.

2018 yılının Best Model of Turkey’nin en iyi mankenleri seçilen Türkan Geyik ve Ulaş Özgür Arslan, 31. Best Model Of The World yarışmasında Türkiye’yi temsil ettiler. Bu yıl ise birinciliği kadınlar arasından Iman Casablanca, erkeklerden ise Maco Sarra aldı. Kadınlarda ikinci olan isim ise Türk güzel Türkan Geyik idi. Erkeklerde ikinci Shakir Ahmedzade oldu. Üçüncü olan isimler ise; kadınlarda Anjali Vinodya, erkeklerde Ulaş Özgür Aslan oldu.

Bu güzel gecede Alisse nuerA’nın birbirinden güzel gelinlikleri boy gösterdi. Kendisi de eski bir best model olan Alisse nuerA gelinlik markasının yönetim kurulu üyesi Alper Aslanoğlu da, gala gecesinde yer aldı. Daha öncede Best Model Of Turkey 2018’de gelinlik defilesi yapan Alisse nuerA’nın gelinlik defilesi fotoğraflarını ve videolarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

Farklı tasarımlarıyla ve gözalıcı güzellikteki gelinlikleriyle dikkat çeken Alisse nuerA, her yıl çıkardığı yepyeni koleksiyonlarını insanların beğenisine sunuyor. Düğününüz yaklaşıyor ise ve sizde bir gelin adayı iseniz gelinlik arayışınız çoktan başlamış demektir. Vintage, bohem, romantik, helen, modern tarzlardaki yüzlerce çeşit gelinliklerimizi görmeniz ve onları denemeniz için sizi Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde bulunan Alisse nuerA gelinlik mağazalarına sizleri davet ediyoruz. 

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.