Alisse nuerA Gelinlik modelleri ile birçok dizi veya film yapımında televizyon ekranlarında yer alıyor. 

O Hayat Benim dizisinin Bahar’ı Alisse nuerA gelinlik modeliyle

Çok şık A kesimi olan bu model Alisse nuerA’nın gözalıcı gelinliklerinden sadece bir tanesi.

O Hayat Benim dizisinin Efsun’u Alisse nuerA gelinlik modeliyle

songul öden alisse nuera

O Hayat Benim dizisinin farklı karakteri Efsun’un da gelinliği Alisse Nuera’dan… Straplez kesim bu model, bel kısmı dar bir prenses modeldir.

Serçe Sarayı isimli yeni dizi projesiyle Songül Öden Alisse nuerA gelinlik modeliyle

songul öden alisse nuera

Alisse nuerA her zaman oldugu gibi ekranları süslemeye devam ediyor. Serçe Sarayı isimli yeni dizi projesiyle ekrana dönüş yapan ünlü oyuncu Songül Öden’in gelinliği de  Alisse nuerA’dan…

Seksenlerin Gülden’i Alisse nuerA modeliyle

songul öden alisse nuera

Ekranların sevilen dizisi Seksenler sezon finali yaptı. Kurucularımızdan Alper Aslanoglu’nun da rol aldıgı dizide, Ayşe Tolga’nın canlandırdığı  Gülden’nin gelinliği, annesinin Alisse nuerA’dan aldığı gelinlik oldu. Seksenlerin dönem modasına uygun tasarlanan gelinlik seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Baş Belası Filminin Güzel Gelini Selen Seyven Alisse nuerA gelinlik modeliyle

Baş Belası FilmiBaş Belası Filmi Baş Belası, vizyona girdi. Komedi türünde olan filmin başrolündeki isim Selen Seyven, düğün arifesinde maceralar yaşayan bir gelini canlandırıyor. Selen Seyven’in gelinliğine sponsor olan Alisse nuerA, ayrıca filmin başlangıcına da ev sahipliği yapıyor.

Filmin afişinde yer alan gelinlik, tamamen fransız dantelinden yapıldı ve yarım balık bir model tercih edildi. Filmin yönetmenliğini Tolga Baş üstlenirken başrolleri de Çetin Altay ve Selen Seyven paylaştı. Filmde göreceğimiz diğer oyuncular ise Mesut Yar, Uğur İzgi, Yakup Yavru, Ender Gülçiçek. Senaryo Yücel Öztürk, yapım Artist Film Yapım ve müzikler Fatih Yavuz’a ait.

Keyifli Seyirler…

Yapışık İkizler’in, Yapışık Gelinleri De Alisse nuerA modeliyle

Yönetmenliğini ve başrolünü İlker Ayrık’ın yaptığı sinema filmi vizyona girdi.Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık’a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor.

Hikaye sonunda gerçekleşen düğünde kız kardesleri canlandıran Fatmagül Fakı ve Özge İnce’nin gelinliği de bir çok ünlü yapımda olduğu gibi ; Alisse nuearA da hazırlandı. Alisse nuerA şimdiye kadar olduğu gibi, ekranlardaki yerini korumaya devam ediyor..

Gizem Karaca “Benim Hala Umudum Var” Dizisi İçin Alisse nuerA gelinlik modeliyle

Gizem Karaca “Benim Hala Umudum Var” Dizisi için Modelleri Denedi

Trt 1 “İyi Fikir” Programı Alisse NuerA

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.