Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hollandalı Julia Looman ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanmıştı. Şimdi ise evlendiler. Gelinlik tercihi Alisse nuerA oldu 

Bu sezon Kawasaki Deltafin Lorenzini takımıyla Dünya Supersport Şampiyonası’nda mücadele etmeye hazırlanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hollandalı Julia Looman ile önümüzde ki günlerde nikah masasına oturacak. Julia‘nın gelinlik tercihi Alisse nuerA oldu. 2 yıldır nişanlı olan çift 3 eylül tarihinde dünya evine girdiler. 3 defa dünya şampiyonluğu bulunan Kenan Sofuoğlu Barcelona’da düğün yemeği verdi.

Gelinlik tercihi kayık yaka olan Julia Looman’ın mutluluğu yüzünden belli oluyordu. Gelinlik modeli üst kısmı kabartmalı kumaş ve beli dar bir kesimdir. Alt kısmı prenses model olan bu gelinlik, Alisse nuerA’nın gözalıcı gelinliklerinden sadece bir tanesi. Daha birçok ünlü isim tercihlerini Alisse nuerA’dan yana kullanıyor. Geçtiğimiz aylarda evlenen Aslı Hünel’inde gelinlik tercihi Alisse nuerA oldu. Kendisi balık model, uzun kollu, transparan, dantelli bir model tercih etmiştir. Ayrıca 2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Ortaç çifti de düğünlerinde gelin hanımın giyeceği gelinlik için Alisse nuerA’yı tercih etmişti. Chloe Ortaç’ta balık bir model fakat pelerinli, omuz apoletli bir model tercihinde bulunmuştu.

Düğün tarihiniz yaklaşıyorsa ve düğün gününüz için sizi harika gösterecek bir gelinlik arıyorsanız Alisse nuerA’nın gelinlik modellerine mutlaka gözatmalısınız. Alisse nuerA’nın büyüleyici gelinlik defilesini izlediniz mi?

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.