İlker Ayrık ‘ın başrolde olduğu Yapışık Kardeşler’e gelinlik Alisse nuerA’dan

Alisse nuerA Gelinlik Dizi ve Sinema sektörünü sponsorlukları ile desteklemeye devem  ediyor.  Oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu “Yapışık Kardeşler” Sinema filmi için Alisse nuerA gelinlik, yapışık gelinlik hazırladı. Alisse nuerA Gelinlik yönetim kurulu üyesi Alper Aslanoğlu gelinliği hazırlamak 1 ayımızı aldı böyle bir gelinliği ilk kez hazırladık oldukça keyif aldık dedi. Yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu

maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Ve bu Yapışık Kardeşler’e gelinlik tasarımını Alisse nuerA üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu da bir hayli geniş…

Filmde İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar

Fırat gibi isimler yer almıştır. Ve filmin yapımcılığını Pervasız Yapım’ın yaptığı, M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı ‘Yapışık Kardeşler’de Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Daha önce birçok dizi veya film için çeşit çeşit gelinlik modeli tasarlayan Alisse nuerA, aynı zamanda birçok ünlü ismi de giydirmeye devam ediyor. Aslı Hünel, Yağmur Ün, Oya Başar ve birçok ünlü isim Alisse nuerA’yı tercih ediyor.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.