Bazı insanlar için kış, kasvet ve karanlığı simgelerken, bazıları ise kışın romantik ve bembeyaz atmosferini keşfedip düğünlerini bu mevsimde yapmak ister. Favori düğün mevsimlerinden biri olan yaz mevsimini bile, asaleti ve büyüleyici romantik havasıyla geri planda bırakan kış düğünleri, tüm bu güzelliğinin yanında, kış düğünü kombinleri konusunda misafirlerini oldukça zorlamaktadır. Fakat sizin için güzel haberlerimiz var. Bu yılın trendlerinde kış düğünü elbiseleri için de yüzlerce seçenek var. İşte “ kış düğününde ne giyilir ?” sorusuna cevap arayanlara, birbirinden özel kış düğünü için abiye modelleri …

 

Kış düğününde ne giyilir ? Sizlere ilham olacak  stil önerileri

Eğer bir kış düğününe davetliyseniz, bu yıl seçeneğiniz oldukça fazla. Genellikle koyu renklerin tercih edildiği kış mevsimi, hala bu trendini korumakta! Koyu renkli baskılı kumaşlar, metalik dokunuşlar, ağır ve lüks kumaşlar kış düğününde giyilecek abiyelerin olmazsa olmazları arasında. “ Kış düğününde ne giyilir ?” diye düşünmeden önce, davetiyenizden mekan, zaman gibi ipuçlarını alarak, kıyafet seçimine başlamanızı tavsiye ediyoruz. Böylece seçenek yelpazenizi biraz daralmış olursunuz.

  • Bir kış düğününde aklımıza gelen ilk kıyafet elbette uzun kollu elbiseler olacaktır. Her çeşit uzun kollu modeller, yaz mevsiminin sıcaklığında tercih edilmediği gibi, kış mevsimine tam olarak uyum sağlamaktadır. Size tavsiyemiz, geometrik baskılarla bezenmiş veya payetlerle işlenmiş uzun kollu elbiseleri giymeniz yönünde! Yine trendler arasında olan örgü parçaları da, böyle bir düğünde kullanmak isteyebilirsiniz. Sivri topuklularla kombinleyeceğiniz örgü uzun kollu elbiseler, hem sizi çok şık gösterecek, hem de gün boyu sıcak tutacaktır.
  • Maxi elbiseler kış düğünlerine damgasını vuruyor. Her mevsim düğününün yıldızı olan uzun elbiseleri, kış mevsiminde de kullanmanız mümkün! Özellikle kış mevsiminin kumaşı olan kadifeden dikilmiş yırtmaçlı uzun bir elbise, harika görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca maxi abiyelerin; derin v yakalı dekolteye sahip olanlarından, salaş etekleri olanlarına kadar birçok çeşidi bulunmaktadır. Tercih sizin!
  • Ne tarz bir düğüne gideceğinizden emin değilseniz, uzun tulumlar imdadınıza koşabilir. Minimalist ve sade detayların hitlerde olduğu bu sezon, sizde aynı çizgide gidebilirsiniz. Kalın ve lüks kumaşlardan yapılmış uzun bir tulum, şık bir kemer ve kalın topuklular, kış düğünü kombinleri arasında çokça tercih ediliyor.
  • Farklı ve maskülen görünmek isteyen kadınların favorisi blazer ve pantolon ikilisi! Geçtiğimiz yıldan beri popülerliğini koruyan kat kat giyinme trendini uygulamanın tam zamanı! Bir kış düğününde sadece elbise veya etek giymek zorunda değilsiniz. Bir takım elbise giymek veya bir blazer ile kombinler yapmak, kış düğünü için oldukça uygun bir seç Derin v yakalı sade bir askılı bluz üzerine giyeceğiniz işlemeli blazer, arkaya doğru taranmış saçlarınız ile kusursuz bir uyum yakalayıp, aynı zamanda sizi oldukça cesur gösterecektir. Bu şık görünümün içinde gün boyu sıcak kalmanız da mümkün! Böyle bir kombin için kullanacağınız renkler ise koyu tonlar veya pasteller olabilir. Size önerimiz, son yıllarda çok kullanılan monokramatik kombinlere, kış düğünü hazırlığınızda merhaba demeniz.

 

kış düğünü kombinleri

 

Kış düğünü kombinleri için hangi aksesuarlar kullanılabilir?

Kış düğününde giymeniz için sizi bekleyen bir çok aksesuar vardır. Gösterişli kolyelerden parıltılı küpelere kadar her mücevheri kullanabildiğiniz gibi, bunlara ek olarak yaz mevsiminde asla kullanılmayan kışa özgü aksesuarlar da mevcuttur. Mini uzun kollu elbisenizin altına giyeceğiniz, parıltılı veya şık detaylar içeren çoraplar, kış düğünü kombininizin tamamlayıcısı olabilir. Ayrıca resmi ve tarihi mekan düğünlerinde çok şık bir görünüm yaratacak ve sizi asil gösterecek lüks eldivenler de, kış mevsiminde yapılacak düğünler için harikulade seçimler olabilir. Son olarak, unutmamalısınız ki her kıyafetiniz ile uyum sağlayacak taklit kürkler, kış düğünlerinin favori parçaları!

 

kış düğünü kombinleri

 

Kış düğününde ayakkabı seçimi nasıl olmalıdır?

Kış düğününün tüm artılarına rağmen, ayakkabı konusunda seçeneğinizin biraz kısıtlı olduğunu söyleyebiliriz. Yazın giydiğimiz sandaletler ve açık ayakkabıları, kış düğününde giymek biraz soğuk bir tercih olabilir. Eğer dışarıda bir düğün yapılmayacaksa, açık ayakkabılar da giymeniz mümkün! Fakat kış mevsiminin atmosferine uymak istiyorsanız, tercihinizi çizme ve şık topuklu botlardan yana kullanabilirsiniz.

Bir düğüne hazırlanmak  oldukça heyecanlı ve zor bir süreçtir. Üstelik bu bir kış düğünü ise bunun daha da zorlaşacağını düşünebilirsiniz. Davetli olduğunuz kış düğünü için, “kış düğününde ne giyilir ? “ sorusunun cevabını bulduğunuz bu yazımızla sizlere, her vücut tipine hitap eden kış düğünü kombinleri ve stil önerilerini sunduk. Alisse nuerA olarak, hayallerinizdeki kıyafeti sizlere en güzel şekilde tasarlamak ve seçiminizi kolaylaştırmak için buradayız. Bir de gelinlik modelleri koleksiyonlarımıza göz at!

10 Aralık 22