Evlilik, bir düğün organizasyonunu içeren planlanması gereken bir süreçtir. Gelinlik seçimi yapmadan önce düğün mekanınızı ve konseptinizi belirlemelisiniz, bu atlamamanız gereken bir konudur. Seçtiğiniz düğün mekanı ve konseptiniz, gelinlik modeliniz, ayakkabılarınız, saç makyajınız ve davetiyeniz gibi bir çok unsuru da belirleyecektir. Düğün mekanı seçimi, düğünün atmosferini belirleyen en önemli detaylardan biridir. Sizler için mekan seçiminde oldukça işinize yaracak, en iyi düğün mekanları listesini hazırladık. İşte eşsiz düğün otelleri…

Düğün mekanları seçimine başlamadan önce bir bütçe hesaplaması yapmanız gerekmektedir. Bütçenizi belirledikten sonra düşlerinizdeki düğün için en doğru mekanı bulmak çok kolay olacak! İşte İstanbul düğün mekanları arasından en gözdeleri…

düğün mekanları

Rafless Hotels & Resort” büyüleyici bir düğün hayal edenlerin ilk tercihi!

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bu gösterişli otelde düğün yapmak, sizin ve sevdikleriniz için inanılmaz bir deneyim olacak. Raffles, ilk olarak Singapur’da açılarak görkemi ve kalitesiyle uzak doğunun en meşhur oteli haline gelmiştir. Daha sonra dünyaya yayılarak, bilinirliğini arttırmaya devam etmiştir. 2017 yılında Avrupa ve Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alarak zirveye adını yazdırmıştır. Raffles İstanbul’da aradığınız modernlikte bir düğün dekoru bulacaksınız. Alisse nuerA defilesinin de yer aldığı Oriental Fashion Show’un gerçekleştiği bu göz alıcı otel, birçok otel düğünü yapmak isteyen çifte ev sahipliği yapmıştır.

düğün mekanları

Düğün mekanı deyince ilk akla gelen otel, “Hilton”!

Düğün otelleri yazımızın sıradaki düğn mekanı “Hilton” … 5 yıldızlı bir otelde düğün yapmayı kim istemez ki? Düğününü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere kapılarını açan Hilton Otel, sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında kalitesiyle adını duyuruyor. İlk olarak Teksas’taki en iyi otel olmayı amaçlayarak kurulan bu mekan, 2009 yılından itibaren tam 76 ülkede hizmet vermektedir. Hilton, Açık ya da kapalı birbirinden farklı düğün konsepti seçeneğiyle, hayallerinizi süsleyen düğününüzü gerçekleştirmek için sizleri bekliyor.

düğün mekanları

Rixos Hotels”, konuklarına kusursuz bir deneyim sunuyor!

Antalya’da Türk iş adamı Fettah Tamince tarafından kurulan Rixos Hotels Grubu, sekiz ülkede 27 oteli ile hizmet sunuyor. Servisi, mutfağı, eğlencesi, temizliği ve konforuyla adından sıkça söz ettiren Rixos Hotels masal gibi bir düğün için mükemmel bir seçim olacaktır. Nişan, düğün, bekarlığa veda ve balayı tatili gibi etkinliklere kapılarını açan Rixos Hotels, konuklarına birçok konsept seçeneği sunuyor.

düğün otelleri

Crowne Plaza Florya – İstanbul” doğadan ilham almış havuzlu konseptiyle sizlerle!

Florya’da bulunan Crowne Plaza, açık hava düğünlerinin başlıca adresi! Yaz düğünü yapacak çiftler için sunduğu eşsiz imkanlarla, ilk tercihler arasında yer almaya devam ediyor. İstanbuldaki en iyi düğün mekanları içinde deniz manzaralı bir yer arıyorsanız mutlaka bu oteli incelemenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca balo konseptinde salon düğünleri için de kusursuz bir seçim! Alisse nuerA’nın 2019 gelinlik koleksiyonu kataloğunun da çekildiği bu otel, sizlere hafızalardan silinmeyecek bir düğün imkanı sunuyor.

Secret Garden”, en iyi düğün mekanları arasında yerini aldı!

Yaz düğünü temasını doyasıya yaşayacağınız bu mekanda, kır düğününüzün keyfini çıkarın! Harika boğaz manzarası ve şehrin merkezinde yer alan konumu ile Secret Garden, en iyi düğün mekanları arasına adını altın harflerle yazdırdı.

Düğün mekanını; konseptinize, bütçenize ve konuk sayınıza göre belirlemelisiniz. Bir düğün mekanı seçerken bütçenizi düşünerek işe başlamak en doğru karar olacaktır. Ayrıca seçeceğiniz yer, sizin ağırlayacağınız konuk sayısı için yeterli mi? Bu detayı mutlaka göz önünde bulundurun; çünkü yer küçük ise çok kalabalık ve sıkışık bir ortam olacaktır, yer misafirlerinize göre çok büyükse, soğuk ve ilgisiz gibi görünen bir ortam oluşacaktır.

İhtişamlı otel düğünü konsepti, ilkbahar-yaz aylarının vazgeçilmezi kır düğünü konsepti, geçmişin ruhunu günümüze taşıyan tarihi mekan düğünleri, romantik havuz başı düğünleri, dalgaların sesinin içinizi ısıttığı plaj düğünleri, huzur veren mavilikte tekne düğünleri, sıcak ve samimi bir ortamda restoran düğünleri siz hangi düğün mekanında düğün yapmayı tercih ediyorsunuz? Düğün mekanına ve konseptinize göre hangi gelinliği tercih etmelisiniz? Düğün mekanına göre gelinlik seçimi yazımızı okuyarak detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

10 Aralık 22