Düğününü planlamaya başlayan bir çift olarak, nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda kararsız mısınız? Bu sürecin kusursuz geçmesini sağlayacak online düğün planlama uygulamaları ile, basit ve bir o kadar da stressiz bir düğün organizasyonu yapabilirsiniz. Dijitalliğin hızla büyüdüğü günümüzde  çiftlerin sıklıkla tercih ettiği bu düğün uygulamaları, sorumluluklarınızı en aza indirmenize olanak tanıyacak.

 

Düğün planlama aşamasına geçmeden önce etkinlik takvimi oluşturun

Geniş çaplı bir düğün organizasyonu yapmadan önce, bu süreçte neler yapacağınızı bekarlığa vedanızdan after partinize kadar listeleyin. Bu aşama size, hangi etkinliği ne zaman yapacağınızı en kolay yoldan hatırlatacaktır. İster mekan, konsept gibi detayları da not alarak düğün etkinlik takviminizi oluşturun, ister bu etkinliği ne zaman planlamaya başlayacağınızı not alın! Seçim sizin…

  • Calendly
  • do
  • S Planner

 

Online düğün planlama : Misafirlerinizi her etkinlik için listeleyin

Bir düğün sürecinin en detaylı kısmı, hangi etkinliğe hangi konuğun katılacağıdır. Davetlileri kınanıza, düğününüze veya bekarlığa veda partinize davet etmeden önce bunun detaylı bir listesini hazırlamak, yaklaşan etkinliğinizi karmaşıklıktan kurtaracaktır.

  • Donelist
  • Todoist

Düğününüzün tüm detayını organize edin

Sadece düğün organizasyonu planlamayı hedef alan online uygulamalar ile, düğününüzü kusursuzca planlayabilirsiniz. Elektronik tablolardan, bütçe planlamasına kadar tüm süreci kolaylıkla yönetebileceğiniz uygulamalara “Düğün Planlama Sürecinize Yardımcı, Yeni Nesil Düğün Planlayıcısı Çeşitleri” yazımızla ulaşabilirsiniz.

 

Neden eğlencenizi de bu plana dahil etmiyorsunuz?

Uzun ve stresli geçen düğün planlama sürecinde balayınızı da bu plana dahil etmek hem unutmamak hem de daha detaycı düşünmek için mükemmel bir yol! Ortak zevklerinize ve hobilerinize göre seçeceğiniz balayı yeriniz hem erken planlamadan dolayı daha az maliyetli hem de her şeyi düşünülerek hazırlanmış bir aşama olacak. İşte  “Balayı Planı Yaparken Yardımınıza Koşacak Balayı Uygulamaları

 

Favori gelinliğinizi kaydedin

Her ne kadar yüzlerce gelinlik içerisinde kaybolmuş olsanız da, öncesinde derin bir araştırma yapıp seçtiğiniz modeli kaydetmek işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bunun için en iyi uygulama ise Pinterest ve olmaktadır. İster istediğiniz bir markanın modellerine göz atın, ister seçtiğiniz tarzın benzer modellerini keşfedin. Gelinlik alışverişine çıkmadan ne istediğinizi bilmek, zamandan da oldukça tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Online Dugun Planlama Uygulamalari 3 - Online Düğün Planlama Uygulamaları
Düğününüzün tüm detayını organize edin

Bekarlığa veda partinizi düğün planlama sürecinize dahil edin

Online düğün planı sürecinize bekarlığa veda ve after parti gibi küçük partileri de dahil ederek, kusursuz işleyen bir sürece girebilirsiniz. Bekarlığa vedanızı pandemi sebebiyle sanal yapmak isterseniz “Sanal Bekarlığa Veda Partisi Nasıl Düzenlenir?” yazımıza mutlaka göz atmalısınız. Yine de bu minimal partileri düzenlemeniz için işte size birkaç öneri;

  • Event Planner
  • Invitations, Guest RSVP, Event & Party Planning
  • To:Day
  • My Party Planner

 

Davetiyelerinizi online hazırlayarak küçük yüklerden kurtulun

Düğün konseptinizi belirler belirlemez davetiyenizin konsepti de belli olmuş demektir. Bu sadece bir düğün davetiyesi değil, kına, nişan, söz veya eğlenceli bir bekarlığa veda davetiyesi bile olabilir. Bu online düğün planı uygulamaları ile kişiselleştirilebilir davetiyelere evet deyin.

  • Canva
  • Evite
  • Invitation Maker

Dağ gibi görünen düğün organizasyonu sorumluluklarınızın üstesinden, bu online düğün planlama uygulamaları gelmeniz mümkün! Kararlar, listeler, etkinlikler, dekorlar veya yemekler… Her birini düzenli ve sıralı planlayarak hem düğün öncesi kendinize zaman ayıracak hem de en az stresle evliliğinize adım atmış olacaksınız.

10 Aralık 22