Son yıllardaki popülerliği ve bol eğlenceli atmosferiyle, evlenecek çiftlerin favorilerinden biri olan after party etkinlikleri; kimi davet etmeli, nasıl bir mekanda gerçekleşmeli ve en önemlisi nasıl bir after party elbise modeli seçilmeli sorularını da beraberinde getirmektedir. İster bol yeşillikli bir açık havada, ister havuz başında, ister lüks bir mekanda olsun! After party elbiseleri arasından yapacağınız seçim; hem mekanınıza hem de vücut tipinize son derece uyum sağlamalıdır. Henüz bu etkinlik için, bir after party gelinliği seçmediyseniz, Alisse nuerA’nın sizler için hazırladığı after party gelinlik modellerine göz atabilirsiniz.

 

 

after party elbise

Gelinlik ve after party elbise modeli bir arada!

Düğün gününde giydiği gelinliği after partisinde de giymeye devam etmek isteyenler için özel olarak tasarlanmış bu model, iki farklı görünümün anahtarı! Bu model çıkarılabilen etek ve kol detayları ile, hem gelinlik hem de after party elbisesi olarak kullanılabilmekte. Bu yılın en sevilen modellerinden biri olan bu tasarıma, kollardaki büyük gül detayları eşlik ediyor. Her vücut tipine uyum sağlayacak bu after party gelinlik modelini denemek için randevunuzu oluşturabilirsiniz.

 

after party alisse nuera

Helen after party elbiseleri arasında bir yıldız!

After party elbise modelleri, her konsepte ve tarza uyum sağlarken, son yılların en popüler stili olan helen tasarımlar, after partileri de süsler hale geldi. Alisse nuerA’nın kolrksiyonlarında bulunan bu askılı, a kesim gelinlik modelinin bedeninde komple modern işli dantel kullanılmıştır. Kedi kulağı yaka tasarımına sahip olmakla beraber, gelinliğin tamamında bulunan ışıltılar, after partinizle kusursuz bir uyum sağlayacaktır.

 

after party elbise modelleri

After party için kısa gelinlik modeli

Bu model, düğününde straplez ve a kesim bir gelinlik giymeyi hayal eden gelinlerin, after parti eğlencesine aynı model ile devam etmesine imkan tanırken, zarif detayları ile gelin adaylarına çok yönlü bir seçenek sunuyor. Straplez kalp yakasıyla omuzlarınızı ön plana çıkarmakla beraber, bu after party elbise modeli üzerinde yer alacak her detayı, kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bir haute couture firması ile çalışmanın en büyük avantajlarından biri olan kişiselleştirilebilirlik ile, eğlencenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

after party elbiseleri

Vintage tasarımın uçuş uçuş etkisi after partilere de yansıdı

Elma vücut tipine sahip gelin adaylarına çok yakışacak bu tasarım, vintage esintileri ile tarihi mekan ve kır düğünlerinin yıldızı olacak. Çekme drapesi ve el işi aplike detaylarıyla göz dolduran bu after party gelinliği, sadece derin v yakası ile değil, sırt dekoltesi ile de, kusursuz fiziğinizi ortaya çıkaracak. Uçuş uçuş kumaşlarla hazırlanan bu tasarım içinde hem özgür hissedeceksiniz, hem de doyasıya dans edebileceksiniz.

 

after party düğün

After party elbisesi beyaz kuralına meydan okuyan seçenek!

Zarif kalem eteği ve portatif kol detaylarıyla after partiniz için şahane bir seçim olacak bu gelinlik modeli, pastel ve nude tonda kumaş seçeneğiyle, beyaz after party elbiseleri kuralına meydan okuyor. Kat kat kumaş detaylarından oluşan kollarını, ve portatif kuyruk detayını dilediğiniz zaman çıkarabileceksiniz! Üç boyutlu dantelin kattığı hareket ve transparan bedenin yarattığı feminenlik ile, düğün sonrası eğlenceniz için çok doğru bir seçim…

 

after party düğün

After party elbise modelleri arasında, size 3 farklı seçenek sunan bir tasarım!

Eşsiz 3 farklı görünümüyle, hem düğününüzde hem de after partinizde istediğiniz görünüme kavuşmanızı sağlayacak bu portatif tasarım, işli kordone dantel kullanılarak hazırlanmıştır. Bu after party elbise modelini, ister a kesim gösterişli bir etek, ister düz uzun dantelli bir etek, isterseniz de transparan detayların hareket kazandırdığı mini bir elbise olarak giyebilirsiniz. Seçim sizin!

Düğününüzden sonraki eğlenceniz için sizlere sunduğumuz bu 6 after party elbise modeli, doğru vücut tipi ve mekanla eşleştirildiğinde, düşlediğiniz görünümün kapılarını açıyor. Hala after party elbiseleri arasından, hangi modeli seçeceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, sizleri Alisse nuerA’nın after party için çeşit çeşit gelinlik modellerinin olduğu mağazalarına davet ediyoruz. Şimdi sırada after parti hediyelerinizi seçme zamanı!

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.