En özel gününüz için nasıl bir gelin makyajı yapacağınıza henüz karar vermediniz mi? Kış aylarında, yaz aylarında belki de bahar esintisinin olduğu aylarda düğününüzü gerçekleştireceksiniz. Her mevsimin makyajınıza olan yansıması farklılık gösterebilir. Bununla birlikte konseptten mekana, hava durumundan gelinliğe kadar birçok etken gelin makyajınıza karar verirken kafanızın karışmasına sebep olabilir. Özellikle pandemi yüzünden maskeli makyajla! Özellikle yıllar boyu değişen düğün makyajı modasıyla, düğün mekanına göre gelin makyajı seçenekleri bir hayli farklılık göstermektedir. İşte tarzınızı yansıtacak, düğün mekanınıza ve gelin görünümünüze kusursuz bir uyum sağlayacak mekana göre düğün makyajları …

 

 Düğün Salonu İçin Düğün Makyajı

Düğün Salonu İçin Düğün Makyajı

Düğünlerin vazgeçilmez mekanlarından biri olan düğün salonlarına, ağır ve abartılı gelin makyajlarının ayak uydurabileceğini söyleyebiliriz. Her ne kadar son yıllarda doğal ve daha temiz bir cilt makyajının ön planda olduğu gelin makyaj modelleri popülerliğini korusada, ihtişamlı bir düğün salonunda konuklarınızı ağırlama düşüncesindeyseniz, bu düğün mekanına göre makyaj modeliniz kesinlikle biraz daha ağır bir makyajdan yana olmalı! Koyu renk rujlar, dumanlı göz makyajları ile yüzünüzün belli bölgelerini ön plana çıkarmayı deneyebilirsiniz.

 

Açık Hava Düğün Mekanına Göre Makyaj

Açık Hava Düğün Mekanına Göre Düğün Makyajları

Yaz ve bahar aylarının sıklıkla tercih edilen düğün yerlerinden biri olan açık hava düğün mekanları; kır düğünleri, bahçe düğünleri veya açık hava kokteyl salonları olarak çeşitlendirilebilir. Hava durumunun nasıl olduğuna özellikle dikkat edilmesi gereken bu tarz düğün yerlerinde,  kalıcı makyajın da oldukça önemli olduğunu unutmayın. Açık hava düğün mekanı için makyaj seçiminden önce nemlendirici, güneş kremi gibi cilt bakım kremlerine önem vermeniz gereklidir. Hatta daha derin bir cilt bakımına düğününüzden birkaç hafta önce başlayabilirsiniz. Bu rüzgardan veya birçok hava faktöründen kaynaklanacak cilt kurumalarını, solgun görünümü engelleyecek, ve güneş altında daha parlak daha temiz görünen bir cilde sahip olmanıza olanak tanıyacaktır. Eğer tercihiniz,  şeftali tonlarında allık ve rujlar, uygun düzeyde aydınlatıcının kullanıldığı doğal gelin makyajı olursa, kır düğününüz için doğru bir düğün makyajı seçmiş olursunuz.

 

Tarihi Mekan Düğün Mekanı İçin Makyaj Seçimi

Tarihi Mekan Düğün Mekanı İçin Makyaj Seçimi

Asilliğin ve daha geleneksel görünümün ön planda olacağı tarihi düğün mekanları, porselen gelin makyajına ayak uyduracak nadir seçenekler arasında! Gösterişli tarihi mekan düğünleri için oldukça profesyonel bir makyözle çalışmanız gerekebilir. Böylece daha kaliteli gelin makyaj setleri ve malzemeleri kullanarak, düğün makyajınızı oldukça orijinal kılabilir ve doğal hissiyatı verecek şekilde taşıyabilirsiniz. Keskin kontürlerin ve dudak hatlarınızı belirginleştirecek dudak kalemlerinin de tarihi mekan düğün makyajları için kullanılabilir olacağı aşikar…Gelin makyajı tavsiyesi almak için makyözleri de seçebilirsiniz.

 

Minimal Kokteyl Düğünler İçin Sade Düğün Makyajları

Minimal Kokteyl Düğünler İçin Sade Düğün Makyajları

Düğününüzü oldukça mütevazı bir toplulukla kutlayacaksanız ve bunun için minimal bir kokteyl düğün mekanı seçimi yaptıysanız, düğün mekanına göre gelin makyajları konusunda size önerimiz sadelikten yana! Soft ve sade gelin makyajı hem oldukça popüler hem de bu tarz bir minimal düğün için iyi görünecektir. Parlak bir cilt görünümü, aydınlık hatlar ve doğal görünümlü kaşlarınıza eşlik edecek, dudak rengine yakın bir ruj ve dumanlı toprak tonlarında farlar, kokteyl düğün mekanınız için ideal bir seçim olabilir.

En özel anınızda güzelliğinizi tamamlamak için sıra gelin makyajınıza geldiğinde, doğru ipuçlarını almak her gelin adayı için oldukça önemlidir. Düğün mekanına göre gelin makyajı rehberimiz ile, düğün gününüzde daha güzel, daha rahat ve daha kendiniz gibi hissedeceksiniz. Mekana göre düğün makyajları seçeneklerinden gelin tarzınıza en uygun olanı tercih etmelisiniz. İster ünlülerin gelin makyajlarından ilham alın ister kusursuz makyajınızı kendiniz oluşturun! Unutmamalısınız ki,  görünümünüz için büyük fark yaratacak aşamalardan biri gelin makyajınız olacaktır.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.