Gelin tırnağı gerçekten önemli mi? Evlenmeye karar verdiğiniz günden beri aklınıza her gerçekleşecek olan düğün gününüz geldiğinde kalbinizin nasıl hızlı hızlı çarptığını, kusursuz bir düğünüm olsun dediğinizi duyar gibiyim. Düğün tarihinizi ,düğün mekanınızı belirlediniz , konseptinizi seçtiniz , vücut tipinize ve konseptinize uygun harika bir gelinlik diktirdiniz ya da satın aldınız, ayakkabı, gelin çiçeği aksesuarlar da tamam .Saçınızı gelinliğin yakası ve yüz tipinize göre tercih edip, makyajınızı sizi kusursuz gösterecek ve konseptinize uygun olarak belirlediğinize göre sıra güzelliğinizi tamamlayan sizi zarif ve bakımlı gösterecek olan tırnaklarınızda.

Damat bey gelin hanımı dansa kaldırdığında bu anı ölümsüzleştirmek isteyen fotoğrafçıya karşı eşinizin elini büyük bir öz güvenle tutabilmek , Davetlileri selamlamak için elinizi rahat bir şekilde  uzatabilmek, yüzüğünüzün ne kadar hoş olduğunu çevrenizdekilere çekinmeden gösterebilmek, fotoğraf çekimlerinde ellerinizi kullanarak dilediğiniz gibi poz verebilmek gibi bir çok özel anınızda sizce de tırnaklarınızın kusursuz görünmeye hakkı yok mu?

Gelin tırnağı için taşlı modeller

Size ışıltı katacak ve çoğu gelinlikle özellikle taşlı gelinlikle uyum içinde olan taşlı tırnak modellerine bakmalısınız.

Gelin tırnağı için çiçekli desenler

Baharın enerjisini tırnaklara yansıtmak isteyen hanımlar çiçek desenli tırnak modellerine göz atabilirler.

Gelin tırnağı için dantel desenleri

Dantelli gelinlik ya da dantelsiz gelinlik çoğuyla uyum sağlayan bu modeli tırnaklarınızın hepsine uygulayabileceğiniz gibi sadece bir kaç tırnağa da uygulayabilirsiniz. Gelin tırnağı seçiminizin gelinlik modeliniz ile uyum içerisin de olduğunu fark eden düğünde ki gelin adayları mutlaka çok şaşıracaklardır.

French model önceliğiniz olsun.

Fransız manikürü, sadeliği ve şıklığı seven hanımların tercihi bi o kadar da zarif gösteriyor. Fransız manikürü popülerlik kazandığı dönem tırnağa komple ten rengi oje , tırnağın uç kısımlarına ise beyaz oje kullanılırdı .Günümüzde de bu modeli çoğu hanımefendi severek uyguluyor,  zamanla farklı renk oje kombinleri de kullanılmaya başlandı. Gelinliğiniz, gelin çiçeğiniz, makyaj ya da konseptiniz ile uyuyorsa böyle bir kullanım hoş durabilir.

Gelin tırnaklarında renkli detaylar

Düğün günü enerjisini tırnaklarına yansıtmak isteyen gelinler ,gelin çiçeği, makyajı , konsepti ile uyumlu olacak şekilde ya da kısa gelinlik modeli tercih ediyorlarsa ayakkabısına da uygunluğunu göz önüne alarak renkli tırnak modellerini deneyebilirler .

Ombreli gelin tırnağı

Farklı renklerin kombinasyonuna dayanan ve sünger yardımıyla sürülen bu model tırnaklarınıza havalı bir görünüm kazandıracaktır.

Simli gelin tırnaklarını unutmayın.

Simlerle ışıl ışıl görünmek isteyen hanımlar bu modeli tırnaklarının belli kısımlarına , bir kaç tırnağa ya da tüm tırnağa uygulayabilirler. Tebrikler gelin tırnağı hazır.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.