Düğününüz yaklaşıyor ve kısa saçlarınız sebebiyle düğün gününüzde istediğiniz görünüme kavuşma konusunda endişe ediyorsanız, seçeneklerinizin sınırlı olmadığını bilmelisiniz. Saç modeliniz bob kesim, küt veya pixie model olabilir; fakat siz, her gelin tarzına hitap eden kısa saç düğün modelleri ile, her zamankinden daha mükemmel görüneceksiniz. İster saçlarınızı dağınık bırakın ister onları şekillendirmek için tokalar kullanın… Romantik buklelerden iddialı görünümlere kadar  kısa gelin saçları, düğün gününüzde ışıldayan görünümünüzü tamamlayacak.

 

Yandan ayrılmış kısa gelin saçı modelleri

Kısa gelin saçınızı düğün gününüzde dağınık bırakmak istiyor, ama aynı zamanda bir gelin edasıyla büyüleyici görünmesini istiyorsanız, yandan ayrılmış küt saçlar tam size göre olabilir. Bu hem saçlarınızı hacimli gösterirken hem de makyajınızı vurgulayacak mükemmel bir seçim! Kulağın hemen üstünden sabitlenmiş minimal gelin tokasıyla, pırıltılı bir seçeneğe de merhaba diyebilirsiniz. Son zamanların en trend kısa gelin saçları arasında olan bu model, her düğün konseptine kusursuz uyum sağlamaktadır.

Gelin taçları ile süslenmiş retro kısa saç düğün modelleri

Kısa gelin saçlarını kusursuz bir görünüme kavuşturmanın en kolay yolu gelin taçlarından geçer. Parlak taşlarla harmanlanmış ve büyüleyici ışıltısıyla gelinliğinize eşlik edecek bir gelin saç bandı, aradığınız model olabilir. Tarihi mekan, otel veya geleneksel düğününüz için yaptıracağınız retro dalgalarla beklenmedik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Örgülü kısa gelin saçları

Örgü her gelin için uygun olabilecek bir seçenek gibi görünsede kısa saçlı gelin adayları için bu doğru yapılmadığı taktirde korkutucu bir tercih olabilir. Örgünün yeteri kadar saçı toparlayamaması ve ilerleyen saatlerde bozulacak olması büyük endişelere sebep olacaktır; fakat artık günümüzde dağınık bir şekilde toplanmış kısa saç düğün modelleri de popülerlik kazandığı için saç yapısına uygun bir şekilde hazırlanan örgülerin ilerleyen saatlerde biraz dağılması çok problem yaratmayacaktır, hatta doğal bir görünüm bile kazandırabilir. Düğününüzde modern ve zarif bir görünüm elde etmek istiyorsanız, saçlarınızı örgü yaptırmaya ne dersiniz? Minik örgüler,  plaj ve kır gibi yaz düğünlerinin en vazgeçilmez seçenekleri olacaktır.

Çiçeklerle taçlandırılmış kısa gelin saç modelleri

En kısa saçların kurtarıcısı çiçekli gelin taçları! Saçlarınız hangi model olursa olsun çiçeklerden yapılmış bir gelin tacı saçlarınızın kurtarıcısı olabilir. Omuz hizasındaki kısa gelin saçları için doğal bukleler mükemmel görünecekken, pixie kısa gelin saçı modelleri sadece bir aksesuar ile kusursuz görünebilir.  Audrey Hepburn de 1954 yılındaki düğünündeki pixie kesim saç modelini de şık bir çiçekli gelin tacı ile tamamlamayı seçmiştir.

Kısa gelin saçı için en ideal seçenek: Uzun çıtçıtlar

Herhangi bir saçı bir anda uzatmanın ve istediğiniz modeli yaptırmanın en basit yolu, istediğiniz boyutta taktıracağınız çıtçıtlardır. Böylece gösterişli topuzlardan, uzun at kuyruklarına kadar her gelin saçı modelini düğün gününüzde yaptırabilirsiniz.

Kısa saçı imzanız gibi düşünüyor ve düğün gününde sizi yansıtmasını istiyorsanız, onu en iyi şekle sokmaya ve bu önemli gününüze en iyi şekilde başlamaya hazır olun! Sizlere sunduğumuz kısa gelin saçları ile, düğün gününüzde mükemmel hissedecek ve  düğün fotoğraflarınızda her zaman çarpıcı görüneceksiniz; fakat unutmamalısınız ki en güzel kısa saç düğün modelleri için, profesyonel bir kuaför ile çalışılmalı.

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.