Vücut tipimiz, sadece günlük kombinlerimizde değil, özel günlerde giyeceğimiz kıyafetlerimizin de belirleyicisi niteliğindedir. Özellikle gelin adaylarının düğün günleri için gelinlik seçiminde büyük rol oynayan vücut tipleri, gelinliğin ana görünümünü etkilerler. İster kıvrımlı hatlara sahip olun, ister düz bir vücuda… Seçeceğiniz gelinlik modelinin sizi en iyi şekilde göstermesi düğün gününüzde en çok isteyeceğiniz şeylerden biridir. En bilinen vücut tiplerinden biri kum saati vücut tipidir. Bu tip, oldukça kıvrımlı vücut hatlarına sahip, ince belli vücutlar için kullanılır. Sizde kum saati vücut tipine sahip bir gelin adayıysanız, Alisse nuerA’nın size özel tasarladığı kum saati vücut tipine göre gelinlik modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Kum Saati Vücut Tipi Gelinlik Modelleri: Vazgeçilmeyen balık

Kıvrımlı bir vücut hattı denilince akla ilk gelen gelinlik modellerinden biri balık etektir. Vücudu tamamen saran dar kesimli bu modeller, vücut hatlarınızı daha da ön plana çıkararak keskin hatlı bir beden görünümü verirler.  Sizi olduğunuzdan daha ince gösterecek balık etek gelinlik modelleri, Alisse nuerA mağazalarında birçok kumaş, doku, işleme ve modelle farklı düğün konseptleriniz için sizi bekliyor. Salon ve tarihi mekan düğünleri için kabarık balık gelinlikler, kokteyller için saten balık modeller veya açık hava düğünleri için askılı gelinlikler balık etek formuyla tasarlandı. İşte’nın “kum saati vücut tipi nasıl giyinmeli” diyen gelinlere özel hazırladığı balık tasarımlar…

Kum Saati Vücut İçin V yaka veya düşük omuzlu gelinlikler

Gelinlik modellerinin olmazsa olmaz yaka tiplerinden biri olan v yaka tipi, kum saati vücut şekline sahip gelin adayları için harika bir seçenek! Bu yaka, kıvrımlı hatlarınız söz konusu olduğunda sizi daha dengeli gösterecek. Eğer gelinlik modelinizi hakim yaka ya da bisiklet yaka yaptırmayı düşünüyorsanız, arzu ederseniz  v yaka ve düşük omuz detaylarını da tasarımınıza ekletebilirsiniz. Böylece dekolte detayıyla farklı bir stil oluşturabilirsiniz. Düşük omuzlu tasarımlar ve kayık yaka gelinlikler de tıpkı v yakalı gelinlik modelleri gibi, kum saati gelinler için farklı alternatifler olabilir. Vücut tipinizin, ince belin yanında daha dolgun göğüs ve kalçalara sahip olduğunu unutmayın! Yaka seçiminizin bile gelin görünümüz konusunda fark yarattığını göreceksiniz.

Balık Eteğe Alternatif Kalem Etek Gelinlik  Modelleri

Daha mütevazi bir düğüne ev sahipliği yapmak isteyen gelin adayları, kum saati vücut tiplerine en iyi gidecek diğer bir seçenek olan kalem eteği kullanabilirler. Kum saati vücut tipine göre gelinlik modelleri arasında yer alan kalem etekler, balık gelinliğe nazaran tüm vücudunuzu daha az ortaya çıkarmakla beraber,  ince belinizi vurgulamanızı sağlayacak modeller arasındadır.

Kabarık Giymek İsteyenlere: Kum Saati Vücut Tipine Göre Gelinlik

Kıvrımlı bir vücut hattına sahip olup, kabarık bir gelinlik giymek isteyen gelin adaylarına en iyi yakışacak model a kesim gelinlik modelleridir. Prenses gelinlikler gibi çok kabarık olmayan ama bel hattını vurguladıktan sonra dışa doğru daha soft bir açılmaya sahip olan bu etek tipi, hem bahar hem de kış düğünleri için harika bir seçim olacak.

İdeal gelinliğinizi bulma konusunda size rehber olacak vücut tipiniz, düğün gününüzde en iyi görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Kum saati vücut tipine göre gelinlik modelleri, spesifik balık veya kalem eteğin yanında farklı taş işlemeleri ve kumaş seçenekleri ile bambaşka gelinlik modellerine dönüşebilmekte!

10 Aralık 22

Yorum Yap

Lütfen dikkat: Yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.