Tek taş yüzük her gelini heyecanlandıracak bir mücevher olsa da, burçlara göre tek taş yüzük modelleri değişiklik göstermektedir. Çoğu insan astrolojik durumlara ve analizlere pek inanmamaktadır; fakat siz, takacağınız yüzüğün anlamlı ve bir o kadar da sizinle uyum içerisinde olmasını istemez miydiniz? İşte yıllar boyunca gizemli bir şekilde parmağınızda olacak tek taş yüzükler …

Bir evlilik teklifi yapmak, iki insanın hayatını değiştirecek en önemli kararlardan biridir. Böyle özel bir günün unutulmaz olmasını kılmak tamamen sizin elinizde. Peki bunu nasıl yapacağınızı hiç düşündünüz mü? Kusursuz güzellikte bir tek taş yüzük, kadınların asla unutamayacağı mücevherlerdendir. Eğer gelin adayını etkilemek istiyorsanız, burçlara göre tek taş yüzük modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Pinterest, İnstagram gibi sosyal medyalardaki binlerce tek taş yüzük fotoğrafı kafanızı oldukça karıştırmış olabilir; fakat burçlar, seçeneklerinizi daraltmanıza yardımcı olacaktır.

Burçların en çok beğeneceği tek taş yüzük modelleri nelerdir?

Koç burcu: Kendine güvenen yapısıyla bilinen koç burcu insanı, günlük hayatında fark edilmek istediği gibi, mücevherlerinin de fark edilebilir olmasını istiyor. Belirgin diğer özelliği olan öncülüğü, çevresinde bulunan herkese etkileyici görünmek istemesinin altında yatıyor. Bu sebeple tek taş yüzükler onlar için etkileyici olmalı. Koç burcu gelin adayları için, geometrik ve keskin açılara sahip tek taş yüzük modelleri bakabilirsiniz. Ayrıca modanın gidişatını da göz önünde bulundurduklarından, tek taş yüzüğün onların giyim tarzına uyması da çok önemli!

Boğa burcu: İlişkilerinde oldukça romantik olan boğa burcu insanı, materyalist olan her şeye bağlılık gösterdikleri gibi, oldukça ilginç görünen bir tek taş yüzük takmak isteyebilirler. Genellikle modaya uygun kıyafetleri, kendi tarzlarıyla birleştirerek ortaya kusursuz bir görünüm çıkarırlar. Boğa burcu için, oldukça farklı tarzda bir yüzük almaya veya tasarlatmaya ne dersiniz?

İkizler burcu: Astroloji ile oldukça ilgilenen ikizler burcu gelini, beklenmedik olan her şeyi çok sever. Sürprizlere bayılırlar. Bu yüzden yapacağınız sürpriz evlilik teklifinin onları çok mutlu edeceğinden şüphemiz yok. Tek taş yüzük seçiminizde, onlarda bir anı olarak kalacak detayların olması, ikizler burcu insanını çok mutlu edecek; çünkü bu burca sahip gelin adayları, taktığı takılarıyla iletişim kurmayı çok severler.

Yengeç burcu: Günlük yaşamlarında sezgilerini sıklıkla kullanan yengeç burçları, ayırt edilebilir ve yaratıcı bir tek taş pırlanta yüzüğe sahip olmak isteyeceklerdir. Duygusal bağlara önem vermeleri ile birlikte maddiyat onlar için önemli değildir. Bu yüzden pahalı bir tek taş yerine, yaratıcı ve farklı olmayı seçin!

 

burçlara göre tektaş seçimi

 

Aslan burcu: Farklı görünmeyi seven aslan burcu kadını, giydiği kıyafetten taktığı aksesuara kadar her şey için para harcamayı çok sever. Bu sebeple onun için, kendisini iyi hissettirecek tek taş yüzük seçimi yapmanız oldukça önemlidir. Biraz gösterişli şık bir yüzüğe bayılacaklardır!

 

Tek taş yüzükler her burç için gösterişli olmak zorunda değildir.

Başak burcu: Diğer burçlara nazaran daha çok sadelikten hoşlanan başak burcu gelini, sanata olan ilgisi ile tanınmaktadır. Bu sebeple sanatsal tek taş yüzükler tam da onlar için yaratılmıştır. Yaşamlarında her şeyin detayına dikkat ederek, titizliklerini ön plana çıkaran bu burç insanları, oldukça sade ve zarif görünen takıları seçmeyi seviyorlar; fakat gri renkli mücevherler onlara göre değil! Tek taş altın yüzükler başak burcu gelinleri için oldukça ideal.

Terazi burcu: Gösterişli tek taş yüzüklerden hoşlanmayan listesine terazi burcunu da ekleyebiliriz. Romantizme önem veren terazi gelinleri, kendilerine neyin çok yakıştığını bilirler. Bu yüzden tek taş seçimi için müstakbel eşinizin ağzından bu önemli bilgiyi öğrenmeniz gerekecek!

Akrep burcu: Duygularını gizleme özelliği ile bilinen akrep burçları, bu özellikleri ile kapalı kenarlara sahip tek taş yüzükleri çok seveceklerdir. Altın renkler akrep burcu kadınlarıyla oldukça uyum sağlamaktadır. 

Yay burcu: Basit ama farklı! Klasik tek taş yüzüğün dışına çıkarak, farklı renkte taşlar denemenin tam zamanı! Yay burcu kadını, elegan görünmeyi seven ve basit tasarımlardan hoşlanan bir yapıya sahiptir. Evlilik teklifiniz için; klasik bir tek taş yüzüğün farklı renkteki halini tercih edebilirsiniz ve unutmayın, yay burcunun rengi mavidir.

 

Bazı burçlar için ise maddiyat oldukça önemlidir.

Oğlak burcu: İş hayatlarında hırslı olan yapılarıyla bilinen oğlak burçları, takı seçimlerinde de bu gücü ellerinde tutmak istiyorlar. Maddiyata önem verdiklerinden onlar için görünüm önemini kaybediyor. Basit ama güçlü bir tek taş yüzük çok ideal! En yüksek kaliteye sahip mücevherler onlar için vazgeçilmez aksesuarlar.

Kova burcu: Bu burca sahip gelinlerin istedikleri tek şey özgün bir tek taş! Diğer insanların fark edeceği ama kendileri için özel yapılmış yüzükler, kova burcunun en çok seveceği türden! Yeni bir şeyler ortaya çıkarmayı seven kova burcu insanının bu yapısı, aksesuar seçimlerine de fazlasıyla yansıyor; fakat bir takı onlar için olmazsa olmaz değil. Ya istedikleri orijinal tasarımı bulacaklar ya da hiçbir şey takmayacaklar!

Balık burcu: İşte romantik tasarımları seçen bir burç daha! Yaratıcılığı ve romantizmi bir arada görmek isteyen balık insanı, sürpriz olan her şeyden çok hoşlanacaktır. Safirler tam onlara göre!

Çoğu kadın için tek taş yüzük takmak oldukça heyecan verici! Peki bu yüzüğü sevgilinizin parmağına nasıl takacağınızı, yani nasıl evlilik teklifi edeceğinizi hiç düşündünüz mü? Hemen evlilik teklifi önerileri yazımızı okuyarak size ilham verecek fikirlere kavuşabilirsiniz! Sizlere verdiğimiz bu ipuçları ile, burçlara göre, eşinizin karakterine ve tarzına en uygun tasarımı seçin. Belki de bu eşsiz tek taş yüzükler, onlara şans getirecek…

10 Aralık 22