Ünlülerin Düğün Makyajı

Düğün günü için gerekli olan bütün büyük detayları tamamlamış ama gelin makyajı konusunda karar vermekte zorlanan bir gelin adayıysanız, düğün makyajınız için ünlülerin gelin makyajlarından ilham alabilirsiniz. Düğünlerinde bazen cesur bazen ise oldukça sade makyaj seçimleri yapan ünlüler, güzellik planlamanızı kolaylaştırmanın farklı bir yolu olabilir. İşte ünlülerin düğün makyajları …

 

Elizabeth Taylor’un gelin makyajı / Meghan Markle / Sophie Turner

Elizabeth Taylor’un gelin makyajı

Makyajını ön plana çıkaran kırmızı ruju, geçmişten günümüze ikonik bir hal almasının yanı sıra, artık günümüz düğünlerinde de oldukça tercih sebebi olmaktadır. 1950 yılında gerçekleşen düğününde geleneksel bir görünüm sergileyen Elizabeth Taylor’ın makyajında dikkatleri çeken bir başka unsur ise pembe allığı!

Ünlülerin gelin makyajı :  Meghan Markle

Çok konuşulan bir kraliyet düğünü! Her detayına titizlikle hazırlanıldığı aşikar! Bu kadar gösterişli ve büyüleyici bir düğünü sade bir düğün makyajı ile tamamlama fikri Meghan Markle ‘dan başkasına ait olamazdı! Ünlülerin düğün makyajları yazımızın en minimal makyajına sahip Sussex Düşesinin bu aydınlık görünümünün altında, oldukça bakımlı ve nemli bir cilt yatmaktadır. Hafif bir fondötenin mat bir pudrayla tamamlandığı bu ünlü gelin makyajı, yine doğal görünen şeffaf tonlarda bir allık, sade bir ruj ve hafif buğulu gözlerle bitirilmiş.

Sophie Turner düğün makyajı

Düğün makyajı, makyaj sanatçısı Georgie Eisdell tarafından yapılan Sophie Turner,  gelin makyajında sadece gözleri odak noktası haline getiren ünlüler arasında. Düğün makyajında yüzünün geri kalanı tamamen soft bırakıldığı gibi, bu makyaja salık saçlar eşlik ediyor. Bu tercih ile de birlikte, genel olarak ünlülerin gelin makyajı seçimlerinde minimal seçimler yaptığını söyleyebiliriz.

Ünlülerin düğün makyajları : Bensu Soral düğün makyajı / Kate Moss / Priyanka Chopra
Ünlülerin düğün makyajları : Bensu Soral düğün makyajı

Soğuk pembenin en çok yakıştığı ünlü gelinlerden biri olan Bensu Soral, gelin makyajında da bu seçimi yapmış. Cildinde saten bitişli bir görünüm elde edeceği renkli bir nemlendirici kullanılırken, Nars’ın en çok kullanılan Orgasm allığı Bensu Soral’ın düğün makyajında da kullanılmış. Gözlerinde yoğun kahve tonlarında makyajın hakim olduğu ve kirpiklerinin oldukça hacimli göründüğü bu makyaj, kahve ve pembe arası bir ruj ile tamamlanmış.

Kate Moss düğün makyajı

Ünlü makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury tarafından yapılan bu makyajın oldukça sade bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Siyah göz kaleminin belirgin olduğu ve allık olarak pembe tonlarının tercih edildiği Kate Moss’un gelin makyajında aynı zamanda Penelope Pink ruju kullanılmıştır.

Priyanka Chopra gelin makyajı

Ünlülerin düğün makyajları yazımızın iddialı gelinlerinden biri olan Priyanka Chopra Jonas, her kombininde sürdüğü iddialı ruj seçimlerini gelin görünümüne de yansıtmayı tercih etmiş. Eye-Conic far paletinin kullanıldığı gözlerinde aynı zamanda hacimli kaş ve kirpikler dikkat çekiyor. Le Marc Lip Crème – Boy Gorgeous adlı kırmızı/pembe tonlardaki rujun ön planda olduğu bu ünlü makyajında, Shameless fondöten kullanılmıştır.

Fahriye Evcen düğün makyajı / Gwyneth Paltrow / Neslihan Atagül düğün

Fahriye Evcen düğün makyajı

Ünlülerin gelin makyajı yazımızın en merak edilenlerinden biri olmuş Fahriye Evcen, derin kontür uygulamasıyla yüz hatlarının belirginleştirmenin yanında ön plana çıkardığı smoke eye makyaja sahip gözleriyle romantik bir gelin makyajı tercih etmiş. Ruj tercihini mat bir görünümden yana kullanan Fahriye Evcen’in, şeftali tonundaki bu dudak rengi, teniyle oldukça uyum sağlamış.

Gwyneth Paltrow

Gucci Westman adlı bir makyaj sanatçısı ile işbirliği yapan Gwyneth Paltrow, tercihini ışıltılı bir cilt makyajından yana kullanmış. Beauty Butter Bronzer yüz hatlarına sıcak bir dokunuş katmak için kullanılırken, yanaklarında ise Baby Cheeks allık kullanılmıştır.

Neslihan Atagül gelin makyajı

Doğal ve oldukça soft görünen bir makyaj tercih eden Neslihan Atagül, nars pierre hardy rotonde allığı ile ten rengine yakışan bir seçim yapmış. Mac markasının face and body fondöteni ve Nars’ın velvet matte skin tint fondöteni kullanılarak elde edilen cilt makyajı, tenine çok uyum sağlamış. Soğuk kahve tonlarında göz makyajının ön planda olduğu Neslihan Atagül düğün makyajında, diğer ünlü gelinlerin de tercih ettiği şeftali tonlarında ruj kullanılmış.

Çok konuşulan düğünlerin, çok konuşulan isimlerinin gelin görünümlerinde yarattığı küçük detayların sizlere gelin makyajınız için ilham vermesine izin verin! Ünlülerin düğün makyajları, profesyonel bir yardım ile düğün gününüzde istediğiniz görünümü yaratmanız için farklı bir alternatif olabilir. Bir de ünlü makyözlerden gelin makyajı tavsiyeleri almaya ne dersiniz?

10 Aralık 22